Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Přestřelku v Děčíně jsme zvládli vítězně

25. 2. 2019

Přestřelku v Děčíně jsme zvládli vítězně

FK Junior Děčín U17 - TJ Vaňov 6:8 (5:5)

                            V neděli 24.2. jsme jeli do Děčína k zápasu proti divizní U17 v podobné situaci jako před 14 dny do Brozan. Kombinace zranění, nemocí a jarních prázdnin na Litoměřicku znamenala, že jsme opět museli nasadit trenéra, aby nás bylo jedenáct.

                           Jedním z předzápasových cílů bylo výrazné zlepšení pohybu hráčů bez míče jak v ofenzivní, tak i v defenzivní fázi hry proti minulému utkání v Brozanech. A od úvodních minut se nám to opravdu dařilo, což znamenalo naše vedení 3:0 již v 19. minutě. Následně jsme v obraně vykouzlili několik trestuhodných až komických rozehrávek, které zachytili domácí útočníci a přetavili je v otočení skóre na 4:3. Nakonec se šlo na poločasovou přestávku za nerozhodného stavu 5:5.

                            V kabině jsme si řekli, že chyby z prvního dějství musíme hodit za hlavu a produkovat hru z úvodu utkání. To se nám postupně začalo opravdu dařit. Hru v obranné fázi jsme výrazně zlepšili, hrozili jsme z rychlých protiútoků a začali využívat chyb v domácí obraně. Tyto faktory nakonec rozhodly o naší výhře, kterou lze označit jako zaslouženou.