Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Zápas v Úštěku jsme totálně nezvládli!

12. 5. 2019

Zápas v Úštěku jsme totálně nezvládli!

TJ Slavoj Úštěk - TJ Vaňov 2:1 (0:0)

                        Po porážce od Malšovic v minulém kole nás čekal další náročný zápas. Úštěk byl na 4. místě v tabulce z domácího prostředí, naší hře tradičně nesvědčí místní hřiště, ani herní styl domácích založený na dlouhých nakopávaných míčích.

                        V úvodní patnáctiminutovce jsme měli více, bohužel jsme se postupně nechali rozhodit několika spornými verdikty rozhodčího (neodpískané dvě penalty a trestný kop z hranice velkého vápna v náš prospěch) a dohráváním soubojů hráči Úštěku. Přestali se koncentrovat na hru a přítomní diváci byli nuceni místo fotbalu sledovat neskutečnou holomajznu.

                        Do druhého dějství jsme chtěli vlétnout, ale hned po rozehrávce se domácí dostali do 100% šance, kterou dokázat zneškodnit Vojta Kubík. I přes naší nepřesnou hru jsme se i my postupem času dokázali dostat do gólových šancí, ve kterých jsme bohužel selhali. A tak úvodní gól utkání byl k vidění až v 77. minutě, Ajm rychle rozehraným rohem našel Strádala a ten se hlavou nemýlil 0:1! Bohužel po 4 minutách bylo vyrovnáno, když se domácí prosadili také po rohovém kopu. Navíc v 82. minutě jsme opět propadli při bránění centrovaného míče a bylo to 2:1! Závěrečné minuty byly ve znamení naší bezzubé snahy o vyrovnání, které již branku nepřinesly.

                        Pokud se v nejbližším zápase nevrátíme k naší kombinačně hře, která nás vynesla až na 2. místo tabulky, a budeme nadále produkovat vesnickou čutanou, nemůžeme očekávat další bodové zisky a potlesk od našich věrných fanoušků.