Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Získali jsme 3 body, ale ..... !

6. 4. 2019

 

Získali jsme 3 body, ale ..... !

TJ Vaňov - TJ Hvězda Trnovany 6:1 (4:0)

                        V prvním jarním zápase na domácím hřišti jsme přivítali TJ Hvězda Trnovany, tedy soupeře proti kterému se nám tradičně nedaří a ještě jsme ve vzájemných zápasech neuhráli ani bod.

                        Do utkání jsme nastoupili se snahou o dominanci na míči podpořenou kvalitní přechodovou fází. Naši fanoušci se mohli radovat již v 5. minutě, Strádalův centr z přímého kopu nasměroval Budka do tyče a odražený míč uklidil do sítě hlavou Stehlík. Brzký gól nás uklidnil, ovládli jsme střed pole a hra se odehrávala především na polovině hostů. A tak další branka byla k vidění již ve 12. minutě, to Budka elegantní průnikovou nahrávkou oslovil Stehlíka a mohli jsme se radovat. Po dalších šesti minutách to bylo 3:0, když Stehlík překvapil hostujícího brankáře kvalitně zahraným přímým kopem z 20 m. O poslední gól prvního dějství se ve 30. minutě postaral Ajm zakrouceným rohovým kopem přímo do soupeřovy svatyně.

                        Během poločasové přestávky jsme si řekli, že musíme zkvalitnit kombinaci a předvádět variabilnější hru. Bohužel hosté se po rohu ve 49. minutě dokázali prosadit prakticky ze své první šance v zápase. Na inkasovanou branku jsme dokázali reagovat téměř obratem, v 54. minutě Baňas vybojoval penaltu, kterou Strádal proměnil. V nadcházejícím průběhu druhé půle jsme začali předvádět nekoukatelný antifotbal. Jedinou malou odpustkou byl Ajmův gól po nahrávce Budky tři minuty před závěrečným hvizdem.

                        Z pohledu zisku 3 bodů by se dal tento zápas označit jako úspěšný, ale předvedenou hru lze označit jako jeden z nejhorších výkonů této sezóny!