Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Celkem zasloužená prohra

2. 6. 2019

 

Celkem zasloužená prohra

TJ Vaňov - FK Česká Kamenice 1:2 (0:1) 

                Utkání 24. kola proti České Kamenici jsme odehráli v Libouchci a zisk 3 bodů by znamenal jistotu konečného 2. místa v tabulce. Bohužel již rozcvičení, které postrádalo 100 % koncentraci  a nasazení, naznačovalo, že to zřejmě z naší strany nebude to pravé ořechové.

                       Od začátku oba týmy předváděly ospalý fotbal, což podtrhla skutečnost, že první střela zápasu směřující na bránu byla k vidění až ve 14. minutě. A tak se diváci dočkali pouze jediného gólu, ve 38. naše obrana propadla ve vzdušném souboji a hostující útočník měl cestu k bráně jak vydlážděnou.

                        Úvod druhé půle začal našim tlakem, z čehož vyplynula série čtyř za sebou jdoucí rohů, ale pohříchu jsme z nich nic nevytěžili. Stehlík z trestného kopu orazítkoval levou tyč a nadále jsme měli herní převahu bez potřebného gólového efektu. To hostům v 84. minutě stačil opět nákop za obranu a vedli již 2:0. Nám se jen podařilo v 92. min. Budkou kosmeticky upravit konečný stav na 1:2.

                       V příštím kole jedeme k těžkému zápasu do Štětí, které se na rozdíl od venkovních utkání prezentuje v domácím prostředí kvalitní hrou a silným kádrem, přesto doufáme ve zlepšený výkon znamenající toužebně očekávaný bodový zisk.