Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: I přes prohru jsme ostudu neudělali!

13. 9. 2018

I přes prohru jsme ostudu neudělali!

TJ Jiskra Velké Březno - TJ Vaňov 6:3 (2:3)

                    V předehrávce 13. kola jsme ve středu 12.9. hráli na hřišti lídra tabulky TJ Jiskra V. Březno. Z důvodu zranění či jiných aktivit nám chyběli čtyři hráči, což znamenalo, že nás bylo opět pouze jedenáct.

                    Do zápasu jsme podle předzápasového plánu doslova vlétli a již v 5. minutě jsme šli do vedení po akci Kubík - Strádal - Stehlík. Zaskočení domácí hráči nedokázali reagovat na naše rychlé kombinace, za což pykali v 10. minutě, Budka oslovil dlouhým balónem Stehlíka a šli již do dvoubrankového vedení. Bohužel domácí dokázali snížit na 1:2 hned po 2 minutách, když jsme trestuhodně propadli na půlce při autu soupeře. Tato situace dostala hráče Jiskry na koně a začali hrozit zejména rychlými kolmicemi za naší obranu a z jedné takové akce vyrovnali ve 20. minutě na 2:2. Po obdržené brance jsme přeci jen dokázali hru vyrovnat a ve 32. minutě jsme šli do vedení a to po bagovce Stehlík - Strádal - Stehlík,

                    Úvod druhého dějství začal znovu ve vysokém tempu, bohužel 50. minuta zřejmě rozhodla o osudu zápasu, Vacata si na půlící čáře obhodil obránce a ten ho brutálním zákrokem doslova sestřelil. Vacata musel odstoupit ze hry a šli jsme do deseti, po 7 minutách se Kuba na hřiště vrátil, ale do konce utkání plnil spíše roli statisty. Na vzniklou situaci jsme nedokázali správně zareagovat, hráli jsme až v příliš hlubokém bloku a někdy zbytečně nakopávali balóny. Toho domácí hráči využívali a dostali nás pod tlak, navyšoval se nejen počet rohů, ale i 100% gólových šancí, které likvidoval výborně chytající Vojta Campos Kubík. Vyrovnávající branka padla v 68. minutě po sporné situaci, rozhodčí přehlédl evidentní faul na našeho brankáře a zapískal proti nám penaltu za ruku bránícího hráče. Stav na 4:3 se měnil v minutě 77. po zbytečné ztrátě na polovině hřiště, následně jsme již nenašli sílu na zvrat v utkání a ještě dvakrát inkasovali.