Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Nervózní utkání jsme nezvládli

2. 9. 2018

Nervózní utkání jsme nezvládli

TJ Vaňov - TJ Skorotice 3:4 (1:2)

                        V dalším kole krajské soutěže jsme hostili tým TJ Skorotice, který se většinou prezentuje dlouhými nakopávanými balóny a hrou na hranici pravidel. Proto nám bylo jasná, že pokud budeme chtít uspět, musíme hrát rychlý kombinační fotbal.

                        Úvod utkání začal podle našich představ a po Semerádově průnikové nahrávce nás ve 3. minutě Stehlík dostal do vedení. V následujících minutách jsme na hřišti dominovali, ale ve třech 100 % gólových šancích jsme nedokázali trefit prostor branky. Přišel tak logicky trest, ve 21. minutě se po špatné komunikaci našich hráčů na půlce odrazil míč k soupeřovu hráči a bylo srovnáno. Následně se naše hra z úvodu zápasu rozsypala jako domeček z karet a do kabin se šlo za stavu 1:2, když jsme ve 44. minutě nedokázali zastavit jednoduchý vysoký míč za obranu a pro hostujícího útočníka již nebyl problém překonat našeho golmana.

                        Na naše vyrovnávací branku si museli diváci počkat do 56. minutě, když po našem rohu došlo k závaru v němž se nejlépe zorientoval Stehlík a propálil vše, co mu stálo v cestě. kdo doufal, že po vyrovnávající gólu se vrátíme ke hře z úvodu zápasu, musel být zklamán. Navíc jsme po hrubce obrany v 63. minutě inkasovali třetí branku. Za tři minuty jsme na ní po akci Ajm - Stehlík dokázali ještě odpovědět. Závěrečný gól zápasu ale vstřelili hosté, po chybně vyhodnoceném hlavičkovém souboji rozehrávali v 74. minutě v půlícím kruhu přímý kop, dlouhé míči se v našem vápně dostal soupeřův hráč a skóroval. Následné minuty utkání neměli se sportem nic společného, hostující hráče jen polehávali na hřišti a společně se svými příznivci všechny ostatní účastníky zápasu slovně atakovali.

                        Za předvedený výkon si rozhodně žádné body nezasloužíme, ale je tu otázka, proč týmy které prezentují, tak jako náš dnešní soupeř vůbec hrají nějakou soutěž.