Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Obrat a vysoké vítězství

10. 11. 2018

 

Obrat a vysoké vítězství

TJ Vaňov : SK Štětí 7:2 (2:2)

                                V posledním kole podzimní části sezóny jsme chtěli proti SK Štětí vítězstvím potvrdit tříbodový zisk z minulého kola a díky tomu přezimovat na druhém místě tabulky.

                                Úvod zápasu nám hrubě nevyšel a po dvou vysokých míčích za naší obranu jsme již v 9. minutě prohrávali 0:2! Bohužel i v následujících minutách se nám nedařilo praktikovat kombinační hru a stejně jako soupeř jsme praktikovali nesystematickou nakopávanou. Až 25. minuta naznačila čeho jsme schopni, to Semerád průnikovou nahrávkou oslovil Stehlíka a ten snížil na 1:2. Prakticky stejnou akci jsme předvedli po devíti minutách, jen Stehlíka ke skórování vybídl Bartoška. To znamenalo, že se šlo do kabin za nerozhodného výsledku, ale ke spokojenosti jsme měli daleko.

                                Od prvních minut druhého dějství jsme se konečně snažili předvádět naší hru a byli jsme za to odměněni. V 52. minutě nás poslal do vedení Stehlík střelou ze 16 metrů po přihrávce Bartošky, v minutě 54. na 4:2 zvýšil Ajm po náběhu za obranu a Minaříkově nahrávce. A aby toho nebylo málo, tak v 60. min. náš pátý gól vsítil po rohovém kopu Strádal. V dalším průběhu hry jsme byli lepším týmem, což jsme potvrdili dalšími dvěma góly, když se nejdříve v 72. minutě opakovanou střelou po nahrávce Nováka prosadil náš benjamínek Jára Souček a účet zápasu na 7:2 uzavřel Vacata po vybídnutí od Stehlíka střelou z hranice velkého vápna.

                                Zápas ukázal, že máme určitý potenciál, ale ještě větší rezervy. V zimní přípravě nás čeká hodně práce, abychom se dokázali přiblížit k výkonům, které odpovídají našim představám.