Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Po remíze máme dva body

8. 4. 2018

Po remíze máme dva body

TJ Vaňov – TJ Skorotice 3:3 (1:0) penalty 3:0

 

         Ve 14. kole jsme hostili třetí tým tabulky TJ Skorotice a všichni jsme věřili, v zisk prvních bodů na našem pažitu.

         Od úvodních minut jsme se snažili o kombinační hru a odměnou nám byla již ve 13. minutě branka Poloprutského po elegantní nahrávce Zemana. V dalším průběhu prvního dějství se vystřídaly šance před oběma bránami, ale dalo se konstatovat, že jsme určitě lepším týmem.

         Bohužel nám nevyšel vstup do druhého dějství, když ve 48. minutě

obrana nedokázala zareagovat na dlouhý soupeřův nákop a propadlý míč hostující hráč proměnil ve vyrovnávající gól. Naštěstí naše odpověď byla bleskurychlá, v 55. minutě se Stehlík postavil k trestnému kopu

z 20 m a bylo to 2:1! O dvě minuty později jsme vedli již 3:1, když Poloprutského průnikovou přihrávku s klidem Stehlík přetavil v naší gólovou radost. Skorotice stále pokračovaly v nakopávání dlouhých míčů směrem k naší svatyni, my jsme bohužel postupem času začali praktikovat podobný styl hry a tím dostali hosty do hry, z čehož vytěžili

v 63. minutě snížení na 3:2 a v 77. minutě penaltu, z které vyrovnali na 3:3! Poslední minuty zápasu byly ve znamení gólových šancí na obou stranách, které zůstaly nevyužité. Následný penaltový rozstřel jsme ovládli poměrem 3:0.

         Pro někoho je možná zisk dvou bodů úspěchem, ale pokud bychom předvedli jen 75% toho, na co se zaměřujeme v tréninkových jednotkách a praktikovali postupný útok, tak by musel být náš zisk tříbodový.

 

fotky: http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/Tj_Vanov_U19_-_TK_Skorotice_4_3_np._1_0/