Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Povinné tři body

27. 10. 2018

Povinné tři body

TJ Vaňov - TJ Chlumec 10:0 (8:0)

                            Zápas 10. kola proti TJ Chlumec jsme odehráli na krásném pažitu v Libouchci. Ze sestavy z povedeného utkání ve Straškově nám z důvodu odjezdu na podzimní prázdniny resp. nemoci vypadli Ajm, Berger a Budka, naopak se po karetním trestu vrátil Strádal a po delší době nás opět posílil Jarda Souček z týmu starších žáků. To v součtu znamenalo, že nás bylo pouze devět. K našemu překvapení se hosté dostavili jen v osmi, i když v jejich případě to byla neochota pěti hráčů dostavit se v sobotu ráno k odjezdu.

                            Od úvodní minuty jsme na odevzdaného soupeře vytvořili celoplošný tlak, díky tomu jsme již v sedmé minutě vedli 3:0 a v dalším průběhu prvního dějství jsme dokázali soupeřova brankáře překonat ještě pětkrát!

                            Do druhého poločasu jsme nastoupili s úkolem hrát více postupný útok, což se nám ne vždy dařilo a společně s nižší koncentrací v zakončení to znamenalo, že skóre utkání se zastavilo na čísle 10:0.

                            Naši přihlížející fanoušci byli po utkání spokojeni, ale výkon který jsme předvedli, zdaleka neodpovídal představě o kvalitním fotbalu. Příští týden jedeme ke šlágru kola do České Kamenice bojovat o udržení našeho 2. místa v tabulce, domácím jsou za námi pouze o skóre a je jasné, že tento předvedený výkon by nám k úspěchu jistě nestačil.