Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Střelecká smršť přinesla pouze 7 gólů!

7. 10. 2018

Střelecká smršť přinesla pouze 7 gólů!

FK Malšovice - TJ Vaňov 3:7 (1:4)

                        K dalšímu mistrovskému zápasu jsme jeli do krásného sportovního areálu v Malšovicích, kde nás čekal domácí tým FK Malšovice, který coby nováček soutěže v dosavadním průběhu sezóny získal 3 body a uzavíral tabulku krajské soutěže.

                        Do zápasu jsme nastoupili se snahou o vysunutý presing v rozestavení 3 - 3 - 2 - 2. Od úvodních minut se hrál rychlý dynamický fotbal a i přes rychle inkasovaný gól ze 3. minuty, se nám domácí díky maximálnímu nasazení herně vyrovnali. A odměnou jim bylo vyrovnání na 1:1 v 10. minutě. Postupně jsme získali převahu a do kabin jsme si odnesli zasloužené poločasové vedení 4:1.

                        Ve druhém dějství jsme pokračovali v nátlakové hře, ale díky naší nepřesné koncovce a několika nebezpečným protiútokům se domácí mohli radovat ze dvou míčů v naší síti. Od této chvíle jsme převzali otěže zápasu, během 2. poločasu vyslali směrem na bránu Malšovic neskutečných 28 střel, ale kvalitně postavený brankář nebo ne úplně ideálně připravená střelecká pozice znamenali závěrečné skóre pouze 7:3 pro nás!