Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Úspěšná sezona

26. 6. 2019

Úspěšná sezona

                            Do letošní 1. A třídy jsme nastupovali přesvědčeni, že navážeme na to, co jsme se předchozí ročník začali. Tzn., chtěli jsme předvádět především kombinační fotbal, se snahou a postupný útok a eliminovat laciné chyby, které většinou znamenaly zbytečné ztráty bodů.

                            Po celkem povedené letní přípravě jsme v 1. kole přivítali SK Šluknov, se kterým jsme měli z dvojutkání v loňské sezoně hrůzné skóre 0:26, naše jasné vítězství 5:1 podpořené i slušnou hru naznačilo, že je reálné pohybovat se v horních patrech tabulky. Po následujících třech prohrách, kdy to ve Velkém Březně bylo více než nezasloužené, jsme nastartovali sérii výher. Tu na číslovce 8 zastavila až zimní přestávka.

                            Zimní přípravu jsme absolvovali především na umělkách FK Ústí a ZŠ Nová. Sehráli několik zápasů, nejzajímavější byla konfrontace sil na hřišti SK Ďáblice účastníka Krajského přeboru Prahy, kde jsme vybojovali cennou remízu 5:5.

                            V jarní části jsme navázali na podzim a pokračovali ve výherní sérii, která se po domácí prohře s FK  Malšovice zastavila na číslovce 13. Bohužel následná prohra v Úštěku, odsunula možnost ukončit sezonu na 1. místě tabulky do oblasti sci-fi. Následovalo několik rozpačitých výkonů, a tak jsme si celkové 2. místo zajistili až v předposledním kole ve Štětí.

                            A kdo se podílel na úspěšném ročníku, znamenající historický úspěch v podobě postupu do krajského přeboru:

24 zápasů - V.Kubík, L.Stehlík, J.Vacata

23 zápasů - M.Novák

22 zápasů - O.Ajm, V.Strádal

20 zápasů - V.Budka, P.Minařík

19 zápasů - L.Berger, M.Semerád

18 zápasů - J.Baytalon

12 zápasů - D.Bartoška

9 zápasů - D.Suchý

7 zápasů - J.Souček ml.

2 zápasy - J.Zeman

vedoucí týmu M.Berger, rodiče bez kterých bychom se nemohli dopravit na venkovní zápasy a trenér R.Stehlík