Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: V devíti hráčích jsme si s chutí zastříleli

16. 9. 2018

V devíti hráčích jsme si s chutí zastříleli

TJ Vaňov - TJ Junior Roma Děčín 13:1 (3:0)

                     Před zápasem 4. kola jsme byli poněkud  nervóznější, neboť nám proti minulému zápasu chyběli dva hráči, což znamenalo, že nás bylo pouze devět. Naštěstí několik hráčů Děčína, se závodně věnuje boxu a bylo na turnaji v České lípě, takže ani soupeř nenastoupil v dostatečném počtu, ale stále měl převahu jednoho muže v poli.

                    Hned v 1. minutě jsme již chtěli slavit vstřelenou branku, ale míč směřující do prázdné branky dokázal obránce na poslední chvíli odkopnout. Ale tato situace naznačila, jak bude zápas probíhat, hosty jsme přehrávali kombinací a dobrým pohybem bez míče, díky čemuž jsme vypracovali dobré brankové situace a tak naše poločasové vedení 3:0 bylo pro hosty relativním úspěchem.

                    Do 2. poločasu jsme nastoupili s úkolem brzy neinkasovat, bohužel hráč Děčína ve 49. minutě napřáhl z 20 metrů a míč skončil v šibenici! Naše reakce byla okamžitá a góly v 50. a 51. minutě jsme soupeře psychicky zlomili a prakticky si otevřeli soukromou střelnici.

                    Určitě musíme ocenit hráče i trenéry hostů a poděkovat jim, že i přes pro ně nepříliš ideální průběh zápasu se neuchýlili k nesportovnímu chování a chybu hledali především u sebe.