Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Zápas v Sebuzíně jsme nezvládli

23. 5. 2020

Zápas v Sebuzíně jsme nezvládli

TJ Sebuzín - TJ Vaňov 9:3 (4:2)

                        První utkání po dlouhé pauze nás čekalo v Sebuzíně s 8. týmem II. třídy dospělých. Od zápasu jsme očekávali, že i přes určité individuální chyby, které se daly očekávat, budeme se snažit hrát určitý systém po celých 90 minut.

                        Od úvodního hvizdu jsme domácí překvapili vysokým presingem, což jsme gólově zúročili již po 2 minutách, když Strádal ve vápně propálil vše, co mu stálo v cestě. Téměř obratem po naší hrubici v rozehrávce bylo vyrovnáno. Do opětovného vedení nás ve 12. minutě poslal znovu Strádal utěšenou ranou pod břevno z 35 metrů. To ovšem bylo pohříchu vše fotbalové, co jsme v zápase předvedli. Ve 25. minutě již bylo skóre 3:2 pro domácí, navíc pro žaludeční nevolnost musel odstoupit L.Stehlík, kterého v sestavě nahradil jeden z hráčů domácích.

                        Druhé dějství bylo v našem podání doslova tragické. Někteří hráči přestali plnit předem dané instrukce a pobíhali kde, se jim zrovna zachtělo. Za každou nepovedenou přihrávku dle nich mohlo ne zrovna ideální hřiště a prakticky čekali na závěrečný hvizd.

                        Výkon, který jsme podali v tomto utkání lze jednoznačně označit jeden z nejostudnějších, který jsme min. v posledních třech sezónách předvedli. Pevně doufáme, že to byl pouze ojedinělý kolaps a v dalších zápasech již předvedeme hru, za kterou se nebudeme muset stydět.