Jdi na obsah Jdi na menu
 


Libouchec je těžký oříšek, naši žáci ho ale rozlouskli a připsali si již pátou výhru v řadě!!!

10. 5. 2010

Vážení  příznivci našeho žákovského fotbalu,

v 5. jarním kole  okresní soutěže mladších žáků, jsme nastoupili na domácím pažitu proti ambicióznímu nováčkovi z Libouchce, se snahou prodloužit naší vítěznou sérii !

Již před úvodním hvizdem bylo jasné, že se utkají dva rovnocenní soupeři z vrchních pater tabulky a o výsledku utkání může rozhodnout třeba jen jedna nepatrná chybička.

Celé utkání předváděli oba soupeři bojovný a kombinační fotbal, domácí byli aktivnější.

Domácí tým vlétl na soupeře od úvodních minut a ve minutě se již podruhé zachvěla tyč na brance hostí, následovaly další šance, ale střely vždy bezpečně pokryl hostující gólman a nebo míč prolétl těsně mimo brankové tyče. Hosté vyráželi k nebezpečným rychlým protiútokům a dělali domácí obraně velké problémy. Ve 25´ se ve skrumáži před brankou hostí nejlépe orientoval Zíma a chladnokrevně prostřelil výborného hostujícího gólmana.

Do druhé půle utkání vstoupily oba týmy opět aktivně. Diváci hnali své týmy do útoku a obě mužstva se pokoušely udržet hru co nejdéle na polovině soupeře.

Úvodní minuty opatřili hostujícímu týmu, který domácí dostal pod obrovský tlak, ale obrana v čele s gólmanem Černým mnohdy i se štěstím srdnatě odolávala.

V polovině druhého poločasu se domácí vymanili z drtivého tlaku hostí a hra se pohybovala mezi velkými vápny.Domácí tým si postupně vytvářel územní tlak a šance na sebe nenechávali dlouho čekat. Po řadě standardních situací zahrával ve 48´ Krýsl rohový kop, který ideálně přetáhl a pro Šimurdu na zadní tyči nebyl problém umístit balón hlavou do sítě.

Přes šance na obou stranách, další gól již nepadl a naši žáci uspěli již popáté v řadě !!

FOTO

TJ VAŇOV vs. TJ ČSAD LIBOUCHEC    2 : 0   ( 1 : 0 )

střelci:25´Martin Zíma, 48´Honza Šimurda

zahajovací sestava:

Černý D.-st.

Krýsl, Maxa V.,Mihulka, Pošík

Zeman M., Šimurda, Doskočil

Zíma, Poloprutský, Zeman J.

střídající: Černý D.-98, Novotný, Štrympl, Šmejkal, Kalina, Nauš, Mikšovský 

Zápas řídil před početnou a bouřlivou kulisou delegovaný rozhodčí z OFS !

Další utkání je až v neděli 23.5. kdy přivítáme na  domácím hřišti tým ze SKOROTIC !

Zápas má výkop už v 15:00 a sraz hráčů je v 14:00 v naší kabině !! NÁSLEDUJÍ VOLNÝ VÍKEND JE TŘEBA VYUŽÍT K REGENERACI A K ODSTRANĚNÍ PŘETRVÁVAJÍCÍCH NEDOSTATKŮ V NAŠÍ KOMBINAČNÍ HŘE !

„Soupeřů se nebojíme, dáme góly zvítězíme“ ....... hej-hej-hej !