Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML ŽÁCI: Druhopoločasová blamáž!!

 Druhopoločasová blamáž!!

TJ Vaňov – FK ČL Neštěmice 3:10 (3:0)

Závěrečném podzimním kole jsme přivítali FK Neštěmice, které byly na 2.místě tabulky s jednou prohrou. Tentokrát jsme nominovali k zápasu i bratry Kadlečkovi, kteří projevili touhu zkusit si „velký“ fotbal. 
Od prvních minut jsme na hřišti dominovali ve středu pole a soupeř si s naším „španělským“ rozestavením něvěděl rady. V 8. minutě byl faulován Péťa Kadleček 18 m od soupeřovi brány a Stehlík z nařízeného přímého kopu otevřel účet zápasu. Ve 20. minutě nás opět soupeř dokázal zastavit jen pomocí faulu a Stehlík byl znovu úspěšný – 2:0! Asi nejkrásnější akci kluci převedli v 25. minutě, kdy Vacata krásnou křižnou nahrávkou nalezl Stehlíka na levém křídle a vedli jsme 3:0. 
V kabinách jsme klukům zdůrazňovali, že ještě není nic vyhráno a musí od začátku 2. poločasu hrát stejně důrazně a kvalitně jako v tom prvním.
Bohužel se naše rady minuly účinkem. Ihned v 5. sekundě jsme po průniku po naší pravé straně inkasovali. To se obratem zopakovalo po našem rozehrání a bylo to 3:2. Aby toho nebylo málo inkasovali jsme po individuálních chybách i v 33. a 34. minutě. V minutě 35. jsme útočícího hráče zastavili jen za cenu penalty a prohrávali jsme už 3:5. Naši hráči prakticky na hřišti neexistovali až do 37. minuty, kdy Stehlík postupoval sám na hostujícího golmana, ale nedokázal ho propálit. Ve 39. minutě Neštěmičtí opět kopali penaltu a tentokrát bez úspěchu, což je nemuselo mrzet neboť si vše zopakovali ve 41. minutě a tentokrát uspěli – 3:6. Do konce zápasu jsme se již na nic nezmohli, byli pouze za otloukánky a odnesli jsme si nakonec potupnou „desítku“.
Je až nepochopitelné, jak tým po prvním naprosto exceletním poločase dokázal předvést tak ostudný výkon v poločase druhém a rád bych věřil tomu, že si z tohoto zápasu kluci vezmou nějaké poučení, které v budoucnu pozitivně využijí. Podzim jsme zakončili se ziskem pouhých 9 bodů, i když bylo v našich silách mít o 6 více.
V nadcházející zimní sezóně náš tým odehraje 4 – 5 halových turnajů, kde se hraje v rozestavení 4+1 a tak doufáme, že naše výkony budou kvalitnější a přinesou nám více radosti a úspěchů.

Sestava: P.Traista – L.M.Berger , F.Kunert , J.Žejdlík – J.Souček 
ml., J.Vacata, L.Stehlík – Petr Kadleček (Pavel Kadleček)
 
 
Další utkání: turnaj Loko Chomutov 22.11.2014