Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML ŽÁCI: 1. kolo SK Děčín Ligy

 Ml.žáci 02 - SK Děčín liga

 
         V sobotu 29.3.2014 klubSK Děčín pořádal 1.kolo SK Děčín ligy pro ml.žáky narozené po 1.1.2002 hrané v rozestavení 5+1 a s hrací dobou1x13 minut. Jak už u nás bývá zvykem k turnaji byli nominováni pouze hráči splňující propozice turnaje.
 
V prvním zápase nás čekal domácí SK Děčín a pro náš výkon je označení tragický naprosto nedostačující, protože jsme v 6.min prohrávali již 0:5!!Ke konci zápasu se prosadil Matěj Bartoška po ideální nahrávce svého bratra Dana a korigoval skóre na 1:5.
 
V druhém zápase nás čekala Lokomotiva Česká Lípa jejíž hráči využili svou výškovou převahu a náš bojácný výkon k snadnému vítězství 5:0.
 
Před naším dalším utkání s SK Březiny jsme si museli s hráči vážně promluvit neboť  jejich výkony v předešlých zápasech neměly s fotbalem nic společného. Kluci si vzali naše slova k srdci a proti hráčům ježněkteříbyli o hlavu větší podali bojovný a zodpovědný výkon. V obranné fázi snad neprohráli jediný osobní souboj a veškeré střely směřující na naší branku zlikvidoval vynikající Traista. Z obranného bloku jsme vyráželi do nebezpečných protiútoků. Žejdlík se po ideálnímcentru Stehlíka ještě prosadit nedokázal, ale 4 minuty před koncem Dan Bartoška po nahrávce od Kunertavstřelil jedinou branku zápasu - 1:0.
 
V posledním zápase nás čekali Neštěmice 03 a kluci šli do zápasu s odhodláním opět zvítězit. Hra byla poměrně vyrovnaná a šance se střídali na obou stranách. Bohužel se v 7.minutě ujali vedení Neštěmice. Kluci dál bojovali a zcela zaslouženě dokázali vítězství překlopit na naší stranu, když Lukáš Stehlík vstřelil 2 góly po sólových průnicích soupeřovou obranou.
 
Kluci si dokázali, že pokud se soustření na dění na hřišti a občas využijí poznatky z tréninkového procesu, dokáží předvádět poměrně koukatelné výkony, které přinášejí nejen vítězstvi, ale především radost ze hry.
 
TJ Vaňov - SK Děčín                   1:5
TJ Vaňov -         Lokomotiva Č.Lípa  0:5
TJ Vaňov - SK Březiny                1:0
TJ Vaňov - Neštěmice 03           2:1
 
Sestava:   Pavel Traista (2003) – Dan Bartoška (2004), Jakub Vacata (2003),Lukáš Stehlík (2002), Jiří Žejdlík (2004), Filip Kunert (2002), Martin Vysypal (2002), Matěj Bartoška (2004)
 
 
Další utkání:Sokol M.Žernoseky - TJ Vaňov ve středu 9.4.2014