Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML ŽÁCI: Superbombarďáci !!

Superbombarďáci !!
 
TJ Vaňov : FK Chuderov 13:2 (5:1)
 
         Po sérii ostudných porážek s týmy z vyšších pater tabulky jsme doufali v plný bodový zisk s týmem z Chuderova, který nám v tabulce z 6. místa dýchal na záda. První problémy nastaly den před zápasem, kdy k již omluveným Bartoškům, kteří upřednostňují kanoistiku a Žejdlíkovi, který jel na školu v přírodě, přibyl i Budka neboť si naštípl malíček na noze.
To znamenalo, že jsme měli jen 6 hráčů do pole!! Pokyny byly jasné: bojovnost, zodpovědnost, spolupráce a vyhrát nejméně o 3 góly!
          Do zápasu jsme vlétli jak utržení ze řetězu a vypadalo to, že je míň hráčů Chuderova než nás. V prvních 5 minutách měl Stehlík minimálně 3 gólové příležitosti, ale vsítil a ž v 6. minutě po krásné přihrávce od Hahna. 2:0 to bylo již o minutu později, kdy opět Stehlík skóroval po perfektním výhozu Traisty. V 11. minutě ze 14 m propálil soupeřova brankáře aktivně hrající Hahn. 24. minuta 4:0 - přihrával Hahn a střílel Stehlík. Za 2 minuty vystřelil Stehlík a Hahn dorážel 5:0! Bohužel jsme si konec poločasu trošku zkomplikovali. Na 1:5 snižoval Chuderov z trestného kopu a ve 30. minutě naštěstí nastřelil z penalty břevno!
         V poločasové přestávce jsme krotili euforii z jednoznačného 1. poločasu a zdůraznili nutnost neustálého tlaku na balón a koncentraci na dění na hřišti.
         Kluci si naše slova vzali k srdci a pokračovali v agresivním napadání. Ve 32. minutě Stehlík vystoupil na soupeřova obránce a po zisku míče zvýšil na 6:1. Za minutu se gólu dočkal Vysypal, když mu Stehlík naservíroval přihrávku před chuderovskou svatyni. 38. minuta znamenala zvýšení na 8:1, kdy se po dlouhém výhozu Traisty opět prosadil Stehlík. Trošku zamrzí minuta 39., obrana se nechala strhnout útočením a nechala za sebou soupeřova útočníka, který neměl problém z blízkosti skórovat. Okamžitě po naší rozahrávce se Hahn prokličkoval do vápna a bylo to 9:2. Na 10:2 ve 43. minutě zvyšoval drzou fintičkou a následnými jesličkami Stehlík.
Ve 45. minutě Stehlík dorážel Hahnovu střelu 11:2. Na 12:2 dal z blízka Hahn a skóre uzavřel Vacata, který se prosadil po Stehlíkově centru!
         Takové fantastické utkání se hodnotí krásně a proti minulým reportům napíši hodnocení jmenovitě  - naštěstí nás bylo jen 7:
 
Traista –   základ úspěchu, nejen že dokázal zlikvidovat
                   plno ošemetných situací před naší brankou,
                   ale má i 3 asistence na gól
 
Šalanský -         spolehlivý výkon na levém obránci, kde moc často    nehraje, když bylo nejhůř zaúřadoval svým pověstným „tělíčkem“, ale dokázal i krásně založit útočnou akci
 
Kunert -    na pravé obraně nedal soupeřovi trošku prostoru,
                   výborně četl hru a dokázal si v pravou chvíli vystoupit pro míč
 
Vacata -    zodpovědný výkon na pravé záloze, bojoval jako lev, neustále se nabízel a jeho snaha byla po zásluze odměněna gólem v poslední minutě zápasu
 
Hahn -       tak dobře v životě snad nehrál, 4 góly a 3 asistence, ale především mozek naší hry s perfektním vykrýváním prostoru v defenzivní časti hry
 
Stehlík -    letec na levé straně hřiště, 7 gólů a 3 asistence nepotřebují další komentář
 
Vysypal - jeho výkon je obrovké překvapení, sám dokázal narušovat rozehrávku soupeřových obránců, podstoupil řadu vítězných osobních soubojů a to vše korunoval vstřelenou brankou
 
 
 
Sestava:                         P.Traista 
 
F.Kunert    P.Šalanský
          
         J.Vacata            M.Hahn               L.Stehlík
 
   M.Vysypal
 
 
 
Další utkání:    
TJ Skorotice vs. TJ Vaňov      v neděli 18.5.2014 od 14:00 hod.