Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML ŽÁCI: TJ Chuderov : TJ Vaňov 11:5 (3:3)

 

 
Sedm statečných

TJ Chuderov : TJ Vaňov 11:5 (3:3)
 
          Do Chuderova jsme jeli s vědomím, že pouze 100% výkon všech našich hráčů může znamenat šanci na bodový zisk, neboť nám tentokrát chyběl Jarda Souček ml., který si plnil povinnosti v týmu přípravky, což znamenalo, že musíme hrát o jednoho hráče míň tzn. 6+1. Aby toho nebylo málo, tak se o Jirku Žejdlíka pokoušela nějaká viróza.
          Úvod se odehrával především ve středu hřiště a domácí se neúspěšně pokoušeli ohrozit naší branku. Bohužel přišla 6. minuta, míč v našem vápně převzal chuderovský útočník, který byl v jasném ofsajdovém postavení a prohrávali jsme 0:1. V minutě desáté byl na hranici našeho vápna nedovoleně atakován Berger, ale píšťalka rozhodčího se ozvala až ve chvíli, kdy míč rozvlnil naší síť! Kluci byli poněkud zaskočeni vývojem utkání a výkonem rozhodčího, ale srdnatě bojovali. Ve 22. minutě jsme sice inkasovali na 0:3, ale hned vzápětí se Stehlík prodral na levém křídle do střelecké pozice a z 18 m snížil na 1:3. Ve 27. minutě Vacata vymyslel krásnou průnikovou nahrávku, která našla nabíhajícího Stehlíka a mohli jsme se radovat – 2:3. Kluci v tu chvíli na hřišti dominovali a ve 30. minutě Vysypal vyrovnal na 3:3 dorážkou Stehlíkovi střely.
          Po přestávce bohužel na kluky dopadla únava dříve než jsme počítali, ve 32. a 34. minutě se nechali přečíslit  a rázem Vaňováčci prohrávali o dva góly. Ale borci nesložili zbraně a ve 40. minutě Vysypal parádně trefil Stehlíkův centr a snížil na 4:5. Jakoby naší smůly nebylo málo, zranil se nám Filip Kunert, kterého začala zužovat bolest chodidla a tak mohl jen stínovat na hrotu útoku. Ve 47. a 49. minutě jsme opět inkasovali po střelách z hranice vápna. Na 5:7 ještě dokázal snížit Kunert, který krásně propálil soupeřova golmana. V 51. minutě jsme propadli ve středu obrany – 5:8. V 55. a 58. minutě opět zaúřadoval rozhodčí, který „přehlédl“ jasné ofsajdy chuderovských útočníků. V 60. minutě fyzicky a především psychicky zlomení Vaňováci inkasovali 11 gól.
          Kluci určitě mohli podat kvalitnější výkon, ale bohužel musím konstatovat, že v tomto zápase byl největší oporou domácích pan rozhodčí, který jim zařídil dle mého 4 a podle našich fanoušků dokonce 5 gólů. Nechápu, že někdo bezdůvodně poškodí malé kluky, kteří navíc nastoupí v menším počtu proti týmu, který má dvě kompletní sedmičky!!!
 
Sestava: Traista – Berger, Žejdlík – Kunert, Vacata, Stehlík – Vysypal
 

TJ Vaňov vs. SK Brná v neděli 5.10.2014 od 10:00 hod.