Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML ŽÁCI: TJ Vaňov : TJ Dubice 5:4 (4:1)

8. 9. 2014

 Zasloužené vítězství

TJ Vaňov : TJ Dubice 5:4 (4:1)
 
V zápase proti Dubicím jsme měli jasný cíl a ten byl odčinit kvalitní hrou ostudu z minulého kola. Proto jsme udělali nejen změny na jednotlivých postech, ale přešli i na rozestavení, které praktikují ml. žáci Ajaxu Amsterdam.
Od začátku utkání jsme se prezentovali lepším pohybemnež soupeř podloženým snahou o kombinační hru. A v 7. minutě jsme byli odměněni brankou po krásné akci, kdy Vacata potáhl míč po pravé straně, jeho nahrávku prodloužil Vysypal na Stehlíka a ten se nemýlil! Za 2 minuty to bylo už 2:0, Stehlík svou pravačkou našel křižnou nahrávkou Vacatu, který zachoval klidnou hlavu a byl za to odměněn. V 18. minutě se spolupráce opakovala, jen Stehlík použil levou nohu a Vacata se mohl opět radovat! Ve 23. minutě jsme inkasovali, naši obránci mají nařízeno všechny akce řešit konstruktivně, bohužel si nesmyslně navzájem šli naproti a nahrávka na 1 m se špatně zpracovává, toho využil dubický útočník, který po zisku míče sám posupoval na naší bránu a Traistovi nedal šanci. Na poločasových 4:1 skóre upravil Stehlík, který odražený míč po rohovém kopu propálil do branky.
Bohužel o přestávce Vysypal oznámil, že si poranil tříslo a již nemůže pokračovat v zápase. To znamenalo jediné, bude nás v druhém poločase v poli o jednoho míň!
Od začátku druhé půle se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, kdy Dubice využívali početní výhodu k zakládání protiútoků po své levé straně. Ve 37. minutě jsme přeci jen inkasovali po 
jednom z ojedinělých brejků. Ve 45. minutě Stehlík sám postupoval na branku Dubic, ale vyběhnuvšího golmana neprostřelil a z následujícího protiútoku hosté snížili na rozdíl jediné branky. I přes několik slibných šancí jsme se nedokázali až do 55. minuty prosadit, to z půlky hřiště Stehlík napálil míč z přímého kopu, brankář ho pouze vyrazil a Vacata mohl slavit svůj první hattrick kariéry!! Dubice už pouze snížily v 57. min. na 5:4, ale do dalších šancí se již nedostali.
Všichni kluci zaslouží pochvalu nejen za bojovnost, ale i za snahu hrát FOTBAL, což je to nejdůležitější.
 
Sestava: P.Traista – F.Kunert , L.M.Berger, J.Žejdlík – J.Vacata, L.Stehlík – P.Šalanský, M.Vysypal
 
Další utkání: TJ Libouchec vs.TJ Vaňov 
v úterý 9.9.2014 od 16:30 hod.