Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML ŽÁCI: TJ Vaňov : TJ Dubice 9:4 (6:0)

Povinné vítězství
 
TJ Vaňov : TJ Dubice 9:4 (6:0)
 
         V posledním mistrovském utkání na domácím hřišti v této sezóně jsme hostili TJ Dubice, které na nás v tabulce II. třídy ztrácely 14 bodů. Od prvních minut zápasu jsme chtěli hrát nátlakovou hru, podpořenou kombinacemi do křídelních prostorů.
         Jak jsme si řekli, tak jsme i udělali a ve 3. minutě zápasu se z úhlu prosadil Stehlík. Za minutu Hahn vybídl Stehlíka ke skórování ze stejného prostoru jako při 1. gólu a bylo to už 2:0. V 8. minutě Hahn napřáhl ke střele z 20 m – 3:0. Ve 12. minutě Stehlík zahrával rohový kop a na zadní tyči Hahn pravačkou uklidil míč do sítě Dubic. 16. minuta nám přinesla opakovačku
4. gólu a Hahn zvyšoval na 5:0! V 16. minutě Budka utekl obraně soupeře, jeho střelu zlikvidoval hostující gólman, ale na Stehlíkovu dorážku už byl krátký.
         O přestávce jsme kluky nabádali k pokračování poměrně pohledné a účinné hry z poločasu prvního.
        
Bohužel jsme nastoupili do 2. poločasu s neochotou popoběhnout a podstupovat osobní souboje, za což jsme pykali hned ve 33. minutě, kdy se soupeřův útočník protáhl kolem naší obrany a z úhlu prostřelil Traistu. Ve 37. minutě jsme opět inkasovali a to po střele z 15 m. Ve 41. minutě si Stehlík zasekl míč a dalekonosnou střelou pod břevno zvýšil naše vedení na 7:2. Bohužel nás tento gól nevrátil do hry, ale opět jsme po chybách obrany ve 45. a 53. minutě inkasovaly. 56. minuta nám přinesla radost v podobě Budkovy střely ze 17 m, která znamenala naše vedení 8:4. V poslední minutě Stehlík zachytil špatnou rozehrávku Dubic a z 25 m uklidil míč do opuštěné brány, čímž uzavřel účet utkání na 9:4.
        
Vítězství je sice hezká věc, ale z přístupu kluků ke druhému poločasu jsme poměrně dost zklamaní. Příští týden zajíždíme na horkou půdu do Libouchce, kde se určitě popereme o další 3 body.
 
 
Sestava:                             P.Traista
 
      J.Vacata (F.Kunert )         P.Šalanský
 
          
  V.Budka             M.Hahn               L.Stehlík
 
M.Vysypal                   J.Žejdlík