Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML ŽÁCI: TJ Vaňov : TJ Mojžíř 2:10 (1:6)

8. 9. 2014

 

Tragický výkon = debakl

TJ Vaňov : TJ Mojžíř 2:10 (1:6)

V prvním mistrovském utkání sezóny jsme přivítali mužstvo Mojžíře. K zápasu jsme nastoupili pouze v 8 hráčích, tzn. bez možnosti střídání, ale na to si kluci budou muset zvyknout neboť kromě hráčů co věkem postoupili do starší kategorie, chtějí ukončit působení v našem klubu i bratři Bartoškovi.
Po úvodním oťukávání v 6. minutě otěvřel účet utkání vaňovský Stehlík střelou z přímého kopu. Bohužel ihned z protiútoku vytěžil soupeř penaltu po nesmyslném faulu domácího obránce a bylo to 1:1. Aby toho nebylo málo, za minutu se totožná situace v podaní stejného obránce opakovala a prohrávali jsme 1:2. Kluci se psychicky zlomili a poopakováných ztrátách míčů ve středu hřiště a rychlých protiútocích soupeře jsme do poločasu ještě 4 x inkasovali.
O přestávce jsme si řekli, že výsledek není zapříčeněný vysokou kvalitou soupeře, ale především našimi chybami a do 2. poločasu půjdeme se snahou zabojovat o otočení zápasu v náš prospěch.
Bohužel ihned ve 32. minutě jsme dostali sedmý gól a ze zápasu se stala fraška. Až ve 48. minutě za stavu 1:9 propadla Vacatova střela do soupeřovy branky.
U některých hráčů si nejsme jisti, zda si vůbec uvědomovali, že jsou na hřišti a hrají zápas, protože většina inkasovaných gólu padla po individuálních chybách zapříčiněných především špatnou koncentrací jedinců.Jako pozitiva lze brát pouze výkony J. Vacaty na postu
centrhalfa a L.M. Bergera, který se po roční pauze vrátil s bojovným výkonem podloženým fotbalovostí.

Sestava: P.Traista – F.Kunert , J.Žejdlík – L.M.Berger, J.Vacata, L.Stehlík – P.Šalanský, M.Vysypal

Další utkání:
TJ Vaňov vs. TJ Dubice
v sobotu 6.9.2014 od 10:00 hod.