Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML ŽÁCI: Turnaj o slona Jumba

 

 
          V sobotu 8.3.2014 jsme s mladšími žáky zajížděli na kvalitně obsazený turnaj do Loun. Zápasy se odehrávali na umělé trávě III. generace, která byla ve výborném stavu. Bohužel s námi nejeli nemocní Matějové Hahn a Bartoška a Dominik Jiřík byl mimo Ústí.
         
Zápasy ve skupině:    Vaňov - VČSA Ervěnice (2. v KP)         0:2
                                       Vaňov - TJ Dobroměřice (OP)              0:2
                                       Vaňov - FK Louny (7. v KP)                   0:4
                                       Vaňov - Sokol Brozany (14. v KP)       1:4 - gól Stehlík      
 
Zápas o 9. místo:         Vaňov - FK Bílina (5. v KP)           1:1 (1:2NP) - gól Budka
 
Sestava: P.Traista  - Žejdlík, Vacata, Šalanský - Budka, Stehlík - Bartoška D., Vysypal - Kunert
 
 
Těžko se nám naše výkony hodnotí, ale musíme přiznat, že soupeři v prvních třech utkáním si vítězství jednoznačně zasloužili ať už svou fotbalovostí (Ervěnice, Louny) nebo touhou zvítězit (Dobroměřice). Proti Brozanům jsme přešli na holandské rozestavení a byli jsme soupeři zdatným protivníkem, bohužel téměř každá brozanská střela skončila v naší síti.
V souboji s Bílinou jsme určitě nebyli horším týmem, ale štěstí se k nám otočilo zády stejně jako v předešlém zápase a prohráli jsme na penalty. Co nás mrzí nejvíc, je že většině klukům chybí touha poprat se na hřišti o dobrý výsledek a působí  jakoby fotbal dělali z donucení. Krásně to vystihla jedna z našich fanynek, které prohlásila, že na hráčích ostatních týmů je vidět, že zápasy a turnaje považují za odměnu, kdežto naši hráči je mají asi za trest !!
 
Další utkání:     TJ Krupka - TJ Vaňov v sobotu 15.3.2014