Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML ŽÁCI: Výborný začátek a následný debakl SK Brná : TJ Vaňov 7:1 (3:0)

Výborný začátek

a následný debakl

 

SK Brná : TJ Vaňov 7:1 (3:0)

 

         V neděli 31.5.2015 nás čekal velmi těžký zápas neboť jsme jeli do Brné, která naposledy doma ztratila body 17.6.2013. Do zápasu jsme nastoupili se zabezpečenou obranou v tzv. Holandském rozestavení. A byli jsme to my, kdo od začátku zápasu udával tempo hry. Soupeře jsme přehrávali kombinačně ve středu pole a při jeho rozehře jsme včas přistupovali k protihráčům a nutili je k nepřesnostem. Bohužel nám chyběla větší agresivita v zakončení a místo přímočarých průniků do vápna jsme zbytečně dělali zasekávačky a vymýšleli různé složitosti. Po dvaceti minutách hry jsme bohužel soupeře dostali do hry díky svým špatným plněním defenzivních povinností a špatnou rozehrávkou v naší obraně. Nejdříve se domácí prosadili po protiútoku, když naše obrana za sebou nechala naprosto volného útočníka, potom domácí zvyšovali na 2:0 z penalty a poločasový účet uzavřeli dorážkou trestného kopu z hranice vápna.

         O přestávce se přehnala kabinou pořádná bouřka, změnili jsme naše rozestavení s tím, že na domácí vlétneme. Bohužel jsme ve změnu k lepšímu mohli doufat jen do 32. minuty, to jsme po rohovém kopu a následném závaru dostali čtvrtý gól. Za stavu se 5:0 pro domácí se prosadil Kulhánek po rohovém kopu a to bylo z naší strany všechno.

         Je až zarážející jak se během chvíle změnila naše hra. Do 16. minutě jsme předváděli fotbal, který většinou není k vidění ani v 1. lize kategorie U13 a najednou kluci začnou předvádět hru plnou chyb a chaosu. V neděli 7.6. nás doma od 14:30 hod čeká zápas Jiskrou Velké Březno v boji o 4. příčku v tabulce a pokusíme se získat nejen 3 body, ale odčinit nepovedený zápas v Brné pohlednou hrou.

 

Sestava: P.Traista – L.M.Berger, F.Kunert, J.Vacata   – J.J.Kulhánek, L.Stehlík – M.Vysypal, J.Žejdlík

 

 

foto: http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/SK_Brna_Tj_Vanov_U13_7_1_3_0_-_31.5.2015/