Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML. ŽÁCI: 2. kolo Severočeského poháru proti FK Ústí n.L. 02

2.kolo Severočeského poháru
 
TJ Vaňov : FK Ústí n.L. 02
 
          V úvodním kole Severočeského poháru jsme na našem pažitu přivítali tým FK Ústí nad Labem, ročník 2002. Hosté jsou na 3. místě  prvoligové tabulky s průměrem 7 vstřelených gólů za zápas. Pokyny  před utkáním byly jasné: včas přistupovat k protihráči, plně se koncentrovat na hru, hrát na hranici svých možností a pokusit se udržet co nejdéle bezbrankový stav.
          Začátek byl více jak snový, neboť v prvních 3 minutách jsme udávali tempo zápasu a Hahn se dokázal prodrat až do blízkosti soupeřovi branky, bohužel v rozhodujícím momentu si míč ukopl. Po té se hrálo především na naší polovině hřiště, ale hráči Ústí zakončovali především ze střední vzdálenosti a pro velice spolehlivě chytajícího Traistu nebyl problém jejich pokusy likvidovat. V 16. minutě hosté otevřeli skóre po kolmici za naší obranu. Za 2 minuty to už bylo 0:2, to se prohnal naší obranou nikým neatakovaný útočník. Hřebík do rakve jsme si dali hned při rozehrávce, když soupeř zachytil naší zpětnou lajdáckou rozehrávku a zavěsil! Konec 1. poločasu a celý 2. poločas byl velkou exhibicí prvoligového celku, který si s chutí zastřílel.
          Podobné zápasy se velice těžko hodnotí, ale se začátkem jsme byli všichni spokojeni a ze zbývajícího „kolotoče“ si snad vezmeme nějaké poučení do naší další fotbalové práce.
 
 
Sestava: P.Traista – F.Kunert , Hahn, Vacata – L.Stehlík, Budka, M.Bartoška – D.Bartoška, P.Šalanský, M.Vysypal, J.Žejdlík
 
 
 
Další utkání:    
      TJ Vaňov vs. FK Chuderov                 v sobotu 10.5.2014 od 10:00 hod.