Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML. ŽÁCI: Druhý hrací den Zimní ligy se nevydařil

Bezkrevný výkon = 2 x debakl!!
 
          K druhému dni Zimní ligy jsme zajížděli první prosincový den do Teplic.  Z minulé úspěšné sestavy nám z důvodu nemoci chyběla jedna z opor týmu Vojta Budka. Šanci dostali ostatní hráči a tak nás tentokrát byl dostatečný počet.  Předpokládali jsme, že herní výkon nebude ideální, ale že kluci chybějící zkušenosti budou dohánět bojovností a neústupností v osobních soubojích.
          V prvním utkání nás čekal lídr tabulky Proboštov. Zápas začal s desetiminutovým předstihem a tak jsme nastupovali nedostatečně zahřátí, což výrazně ovlivnilo náš výkon v 1. poločase, který skončil 0:4. Pevně jsme věřili, že se v druhé půli zvedneme a dokážeme zápas zdramatizovat. Bohužel se kluci nadále potulovali po hřišti jako by byli na houbách a ne na soutěžním utkání. Skóre se zastavilo na čísle 1:11, kdy náš jediný gól vstřelil F. Kunert po chybě soupeřova brankáře.
          Druhý zápas bylo derby proti FK ČL Neštěmice 01, bohužel kluci ihned po úvodním hvizdu zapomněli na svá slova o bojovnosti a touze zvítězit. Hned po rozehrávce šel R.Lácha do riskantní kličky, o míč přišel díky faulu soupeřova útočníka, který velice nepřesný rozhodčí přehlédl, a bylo to 0:1. Kluci za celé utkání nedokázali ohrozit brankáře Neštěmic a jen díky dobrému výkonu našeho brankáře P. Traisty jsme dostali jen 8 gólů.
          Výsledky v této věkové kategorii ještě nejsou tak důležité jako herní výkon, ale ten týmový se hodnotit nedal, protože prakticky žádný nebyl a z individuálních herních výkonů lze vyzdvihnout již zmiňovaného P. Traistu a D. Bartošku, který i přes jisté taktické chyby dané jeho věkem odvedl na hřišti dobrou práci.
Zejména ti zkušenější hráči si musejí uvědomit, že oni svou kvalitou výkonu ovlivňují ostatní spoluhráče a tvoří herní obraz týmu.
21.prosince nás čeká Vánoční turnaj v Kralupech nad Vltavou a tak doufáme, že nominovaní hráči dokáží, že naše úspěšné podzimní výsledky nebyla jen náhoda.
         
 
Sestava: P.Traista  – Kunert F., Lácha R., Stehlík L., Bartoška D,. - Šalanský P., Bartoška M., Jiřík D.
 
 
TJ Vaňov - FK Proboštov                       1:11 (0:4)
TJ Vaňov - FK ČL Neštěmice  01 0:8 (0:3)