Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML. ŽÁCI: Letos poprvé bez medaile

10. 3. 2015

Letos poprvé bez medaile.

 

        

         V neděli  8.3.2015 se ml. žáci TJ Vaňov vydali do Loun, kde je čekal první letošní venkovní turnaj v klasickém rozestavení 7 + 1.

Jak už je u nás standardem, jeli jsme pouze s osmi hráči, bez možnosti střídání neboť Žejdlík se potýkal s bolestmi zad a o Součka se pokoušela viróza.

         Turnaj měl kvalitní obsazení, hrál se systémem 2 skupin, kde nás čekala 4 utkání po 15 minutách a s následně 20 minutový zápas o umístění.  FC Chomutov, ČL Neštěmice 02, SK Slaný a FC Zličín v naší skupině vzbuzovali opravdu respekt. Na našich hráčích byla patrná určitá nerozehranost na venkovním hřišti a tak jsme po penaltovém vítězství nad FC Chomutov a výhrou 5:1 nad SK Slaný vybojovali 3. místo ve skupině. V následném boji o konečné 5. místo v turnaji jsme podlehli SK Rakovník.

         Šesté místo může být pro někoho zklamáním, ale nutno si uvědomit, že jsme byli papírově nejslabším účastníkem celého turnaje. Na druhou stranu se našlo v naší hře plno nedostatků,které ani tato skutečnost neomlouvá. Chyběly nám určité automatismy jak v IHV, tak v taktice a přístupu ke hře samotné. Klukům chyběla větší touha poprat se o kvalitnější výsledek v zápasech, ve kterých jsme poměrně brzo inkasovali. V tréninkovém procesu se pokusíme na těchto chybách zapracovat a připravit se co nejlépe na blížící se mistrovská utkání.

 

 

Konečné pořadí turnaje:

1. FC Zličín

2. FK Louny

3. FK ČL Neštěmice

4. AFK Loko Chomutov

5. SK Rakovník

6. TJ Vaňov

7. SK Slaný

8. FK Dobroměřice

9. FC Chomutov

10. Sokol Košťany

 

 

Naše sestava:

Traista P - Berger L.M.O., Strádal V., Kunert F., Kulhánek J.J., Vacata J., Stehlik L., Vysypal M.