Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML. ŽÁCI: Opět velká porážka, ale přesto pochvala

28. 4. 2014

TJ Vaňov : TJ Mojžíř 2:10 (1:4)

 

          V dalším mistrovském utkání jsme přivítali na vaňovském pažitu mužstvo Mojžíře. Bohužel jsme k zápasu nastoupili pouze v 8 hráčích bez možnosti střídání, neboť mimo omluvených Hahna a Dana Bartošky se nedostavil Vojtěch Budka. Když jsme těsně před výkopem zjišťovali, zda stihne včas dorazit, tak nám bylo sděleno, že odjel s FK Ústí na zápas do Prahy!! Což je hrubé porušení dohody o střídavých startech a podpásovka ostatním klukům z našeho týmu.

          Zápas bohužel začal jak je poslední dobou zvykem a to slabým padáčkem v naší brance a tentokrát to bylo již ve 2. minutě utkání. V 6. minutě Traista svou chybu napravil, když přesným výhozem odstartoval Stehlíkovo sólo přes polovinu hřiště, který po vzoru Balea utekl po levé straně a nekompromisně zavěsil. Kluci dokázali kvalitně bránit, i když zbytečně hráli jen ve středu hřiště a hru nebyli schopni posunout do křídelních prostorů. Na to doplatili mezi 20. a 27. minutou, kdy třikrát po stejných chybách ve středu hřiště inkasovali.

          O přestávce jsme kluky upozornili na chyby v rozestavení a přebírání protihráčů a pochválili je za bojovnost. Hned ve 33. minutě jsme dostali 2 góly po individuálních chybách obrany. Vaňováci ani za nepříznivého stavu nesložili zbraně , v 38. minutě Stehlík vybojoval ve středu pole míč a snížil na 2:6.
Do konce zápasu pak už góly padaly jen do naší sítě a skóre se zastavilo na 2:10, i když i my měli šance v podání Lukáše Stehlíka, kterého dvakrát vybídl ke skórování aktivně hrající Matěj Bartoška, ale ten je nedokázal proměnit.

          Musíme konstatovat, že kluci kteří dnes k zápasu nastoupili, podali bojovný výkon, který je ještě nutno u některých hráčů podpořit lepší orientací v prostoru a pochopení základních principů fotbalu.

 

 

Sestava: P.Traista – F.Kunert , J.Žejdlík – J.Vacata, L.Stehlík, M.Bartoška – P.Šalanský, M.Vysypal

 

Další utkání:    

FK Neštěmice vs. TJ Vaňov

v neděli 4.5.2014 od 10:00 hod.