Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML. ŽÁCI: Ostudná porážka v derby s Brnou

 TJ Vaňov : SK Brná 1:8 (1:4)

 
         V 1. jarním mistrovském utkání jsme hostili 2. tým tabulky SK Brná a dal se očekávat zajímavý zápas, neboť oba týmy dělily v tabulce pouze 4 body.
         Hosté od úvodního hvizdu převyšovali domácí v nasazení a byla na nich vidět větší touha po vítězství, i když někteří jejich hráči byli až o hlavu menší než naši nejmladší hráči a ve 3. min. se zaslouženě ujali vedení. Po trestném kopu Brné z 20 m jsme v 8. minutě opět inkasovali. Za 40 sekund z blízka po Hahnově nahrávce Stehlík snížil na 1:2 a vypadalo to, že se Vaňov opět dostane do hry. Bohužel se po individuálních chybách vaňovských hráčů skóre měnilo ještě 2 krát a šlo se do kabin za stavu 1:4.     
         Kdo doufal, že uvidí stejný obrat jako před týdnem, kdy mužstvo dospělých poločasový výsledek 1:4 dokázálo srovnat na 5:5, byl velice zklamán. Vaňováci pokračovali v bezkrevném výkonu a nachali si nasypat ještě 4 góly.
         Po zápase bylo vedení zklamáno z přístupu celého týmu k zápasu, ale co nás rozpálilo do běla bylo pozápasové chování některých hráčů. Hosté si zcela zaslouženě užívali vítězného pokřiku a naši „borci“ vykřikovali slova jako fuj a dáme vám do ….. . To do sportu a života obecně určitě nepatří!!
 
 
Sestava: P.Traista – F.Kunert , J.Vacata – M.Hahn, V.Budka, L.Stehlík - M.Bartoška, J.Žejdlík – D.Bartoška, M.Vysypal
 
 
 
Další utkání:    
TJ Vaňov vs. TJ Mojžíř                
   v sobotu 26.4.2014 od 10:00 hod.