Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML. ŽÁCI: Povinné vítězství, TJ Střekov : TJ Vaňov 0:5 (0:2)

18. 5. 2015

Povinné vítězství

 

TJ Střekov : TJ Vaňov 0:5 (0:2)

 

         Ve 14. kole nás čekal zápas na Střekově. Domácí tým je na samém chvostu tabulky, ale extrémně úzké hřiště a vzpomínka na náš vzájemný zápas z minulé sezóny v nás vyvolávaly určité obavy. Taktika byla naprosto jednoduchá, kluci měli za úkol hrát po stranách a tím se vyhnout zbytečných osobních soubojů.

         Hned ve 2. minutě Stehlík zatáhl míč po levém křídle a jeho centr nalezl Kulhánka, který otevřel skóre utkání. Bohužel místo aktivní hry jsme se přizpůsobili hře Střekova, hrálo se prakticky jen na polovině domácích, ale špatným pohybem jsme se do šancí dostávat nemohli. Ve 24. minutě byl Stehlík faulován a z nařízeného přímého kopu zvýšil naše vedení na 2:0! Ke konci poločasu se dvakrát dostali do nebezpečného protiútoku i domácí, ale naše obrana v čele s brankářem Traistou si s vždy poradila.

         V druhém poločase se obraz hry prakticky nezměnil. Náznaky útočných aktivit domácích jsme dokázali včas eliminovat a naše hra postrádala větší kreativitu a přesnost v zakončení. Z gólu jsme se mohli radovat až ve 42. minutě, kdy se Žejdlík po sraženém centru dostal k míči a zblízka se nemýlil!! Stehlík ranou z úhlu v 53. minutě zvýšil naše vedení na 4:0 a v 56. minutě Kulhánek po samostatné akci, kdy se proháčkoval středem obrany, uzavřel účet utkání.

         Určitě musíme být spokojeni s čistým kontem brankáře Traisty, jinak pro naší předvedenou hru existuje krásné české slovo – HOLOMAJZNA. Na pohled to byl jeden z nejhorších výkonů v této sezoně. Na druhou stranu je nutné uznat, že styl naší hry ovlivnilo nesmyslně postavené hřiště vhodné rozměry pro starší přípravku (5+1) a soupeřův chaotický způsob hry.

 

Sestava: P.Traista – L.M.Berger, F.Kunert  – J.J.Kulhánek, J.Vacata  L.Stehlík – M.Vysypal, J.Žejdlík

 

 

foto: http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/TJ_Strekov_Tj_Vanov_U13_0_5_0_2_-_16.5.2015/