Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML. ŽÁCI: Reklama na fotbal!! Tj Vaňov : TJ Chlumec 6:0 (0:0)

Reklama na fotbal!!

Tj Vaňov : TJ Chlumec 6:0 (0:0)

 

        V úterý 9.6.2015 nás poprvé čekal zápas na velkém hřišti v rozestavení 10+1. K přátelskému utkání do Vaňova zavítal 3. tým okresního přeboru starších žáků TJ Chlumec.

         Od úvodního hvizdu jsme se snažili o kombinační hru s využitím celé šířky hřiště a překvapivě jsme to byli my, kdo udával tempo hry. K větší spokojenosti chybělo jen gólové vyjádření naší převahy. Do šancí jsme se dostávali, ale naše nedůrazné zakončení brankář hostí likvidoval a k odraženým míčům jsme se nedostávali včas. A tak naší největší příležitostí byla Stehlíkova střela, kterou zastavila spojnice tyče a břevna.

         O přestávce jsme klukům řekli, ať pokračují ve hře z prvního poločasu a prosadí se konečně i střelecky. A vzali si to k srdci. Hned po rozehrávce rozběhnutého Budku našel Stehlík krásným pasem za soupeřovu obranu a ten zkušeně přeloboval golmana. Ve 42. minutě Stehlík vyslal do úniku Kulhánka a vedli jsme 2:0. V 50. minutě jsme vedli již 3:0, když Novotný vybojoval míč  v soupeřově vápně a z 9 metrů ho uklidil do sítě. 52. minuta přinesla asi nejkrásnější akci zápasu a po kombinaci Nauš - Pick – Stehlík jsme se radovali ze čtvrtého gólu. V 58. minutě Nauš ve vápně přihrál Stehlíkovi a bylo to 5:0. Skóre utkání na 6:0 uzavřel střelou z 10 m Kulhánek.

         Kluci nás mile překvapili neboť většina z nich ještě fotbal 10+1 nehrála a prakticky to nebylo na naší hře poznat. Všichni věděli v jakém prostoru se pohybovat a díky jejich pohybu bez míče jsme praktikovali pohledný kombinační fotbal a dokázali do hry přenést herní prvky, na kterých v tréninkovém procesu dlouhodobě pracujeme. Určitě nějvětší odměnou klukům bylo nadšení našich fanoušků, kteří se fotbalem opravdu bavili.

 

Sestava: Traista - Berger, Kunert, Novotný (Frank), Vacata - Kulhánek, Stehlík, Nauš, Budka (Souček) - Vysypal (Pick), Žejdlík (Kudláček)

 

foto:   http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/TJ_Vanov_U13_15_-_TJ_Chlumec_U15_6_0_0_0_-_9.6.2015/