Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML. ŽÁCI: TJ Skorotice : TJ Vaňov 4:5 (1:5)

20. 9. 2014

 Zvítězili jsme, ale fotbal plakal.

TJ Skorotice : TJ Vaňov 4:5 (1:5)
 
         K dalšímu utkání jsme s ml. žáky zajížděli do Skorotic s větším respektem z povrchu tamního hřiště než ze soupeře.
         Zápas začal naprosto snově. Hned v první minutě vypálil z 20 m Stehlík a vyraženou střelu pohotově uklidil do sítě Souček, pro něhož to byl první gól v této věkové kategorii. O minutu později zkusil štěstí z 18 metrů Vacata a vedli jsme 2:0. Další gól jsme přidali hned v páté minutě po krásném průniku Vysypala obranou soupeře. Potom hra upadla do podprůměru částečně i díky hrbolatému povrchu, ale hlavně našim chybám v rozehrávce. Trochu radosti nám udělala 18. a 19. minuta, nejdřív po rohu se krásně hlavou prosadil Kunert a pak Stehlík získal míč na půlící čáře a následně nekompromisní pumelenicí z 15 m zvýšil naše vedení na 5:0! Minutu před přestávkou nám domácí  dali gól po špatném pokrytí rohového kopu.
         O přestávce nás domácí stejně jako minulý rok nařkli z neoprávněného startu některých našich hráčů, ale po kontrole registračních průkazů odcházeli s nepořízenou.
         Ve druhém poločase jsme se dostávali do zakončení, ale jakoby se na našich borcích podepsalo přestávkové extempore a nedokázali se 100% zkoncentrovat v klíčových momentech. A tak góly dávali jen domácí. Ve 37. minutě jsme inkasovali po bezhlavém vystoupení našeho hráče proti útočníkovi a následném propadnutí. Ve 45. minutě obránce podběhl vysoký míč a v 58. minutě jsme nechali ve vápně naprosto volného útočníka.
         Po celý zápas jsme předváděli hru, která neměla hlavu ani patu, plnou individuálních chyb a chaosu v defenzivní činnosti.
Jediným pozitivem je to, že se poprvé v sezoně dokázal střelecky prosadit i někdo jiný než  Vacata a Stehlík.
 
 
Sestava: Traista – Kunert, Berger, Žejdlík – Vacata, Stehlík – Vysypal, Souček ml.
 
 
Další utkání:
 
  TJ Vaňov vs. TJ Střekov                        
 
v neděli 21.9.2014 od 15:00 hod.