Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML. ŽÁCI: TJ Tisá - TJ Vaňov 1:2 (1:1)

 Šťastné vítězství

 
Spartak Tisá : TJ Vaňov 1:2 (1:1)
 
          V neděli 1.6.2014 nás čekalo další těžké utkání, neboť jsme zajížděli na hřiště Spartaku Tisá, našeho souseda v tabulce. Měli jsme opět trošku problém se sestavou, kdy Hahn a Šalanský byli mimo Ústí, ale věřili jsme, že kluci na hřišti odvedou své maximum a budou bojovat o vítězství.
          Od první minuty jsme začali hrát nátlakový fotbal a ve 4. minutě Stehlík prostřelil přízemní střelou z úhlu domácího brankáře. Do 20. minuty jsme kontrolovali hru a bylo vidět několik pohledných akcí, do kterých se zapojovali všichni naši hráči. Bohužel ke konci poločasu jsme naprosto vyklidili střed pole a nedokázali si kloudně přihrát, za což jsme pykali ve 27. minutě, kdy nepřesnou rozehrávku naší obrany zachytil domácí útočník a z blízka nedal Traistovi šanci.
          Druhý poločas jsme pokračovali v naší podivné hře, kdy kluci chtěli závodit s o hlavu většími kluky, nevystupovali včas proti míči, který nesmyslně obíhali a tak jsme mohli jen děkovat vynikajícímu Traistovi v naší brance, že jsme drželi nerozhodný výsledek. Naštěstí se hra začala postupně vyrovnávat a ve 48. minutě Vacata ideálně vysunul Dana Bartošku, který utekl obráncům a rozhodl o našem vítězství!!
          K předvedené hře jsme občas kritičtí, ale nadruhou stranu si musíme uvědomit, že náš tým má jeden z nejnižších věkových průměrů v soutěži a držíme solidní 5.místo v tabulce i přes snahu hrát kombinačně již od obrany z čehož plynou občas zbytečné góly, ale je důležité naučit kluky určité fotbalovosti.
 
Sestava:                        P.Traista 
 
F.Kunert     J.Žejdlík
           
          M.Bartoška         L.Stehlík            J.Vacata
 
M.Vysypal                     D.Bartoška
 
 
Další utkání:  
TJ Vaňov vs. TJ Dubice
v  sobotu 7.6.2014 od 10:00 hod.