Jdi na obsah Jdi na menu
 


mladé naděje podlehly lídrovy z Neštěmic vysoko 1:9

3. 11. 2008

Vážení  příznivci žákovského fotbalu,

v 10.kole okresní soutěže mladších žáků jsme nastoupili v poledne „na dušičky“ ve Vaňově proti vedoucímu týmu naší tabulky-Neštěmicím, které dosud neztratili v soutěži ani bod.

Lídr tabulky přijel z posilami z „A“-týmu, který hraje krajský přebor této věkové kategorie a po celé utkání měl výraznou převahu, kterou korunoval vstřelením devíti gólů do naší sítě.

Po neurovnané počáteční hře  se domácím dařilo držet bezbrankový stav pouze do 12 min., kdy jsme obdrželi po rohovém kopu první gól. Pak během 10 minut další tři a o dělbě bodů  bylo prakticky rozhodnuto.

Snahou domácích hráčů bylo udržet balón na zemi a pokusit se kombinací ohrozit branku soupeře.Díky nezkušenosti a mnohdy i přehnanému respektu ze soupeře se to bohužel dařilo jen zřídka a naše hra byla značně kostrbatá.

Do kabin se šlo po první půli za jasného stavu 0:5.

V počátku druhého poločasu se hra přelévala od velkého vápna k vápnu a domácím se díky maximálnímu nasazení podařilo neobdržet další branku téměř 10 minut.Poté už nás starší a vyspělejší hosté opět zcela přehrávali.

Za stavu 0:6 jsme kopali rohový kop a při závaru před brankou Neštěmic jsme donutili hosty si z odražené střely dorazit balón do vlastní sítě, tak jsme docíli alespoň čestného úspěchu.

Hosté přidali do konce utkání po našich hrubých chybách ještě 3 branky a nakonec jsme byli rádi, že jsme se štěstím neobdrželi desítku.(Neštěmice jí nadělují soupeřům celkem často)!

Přestože  někteří hráči nezahráli dle svých možností, především z důvodu přehnaného respektu ze soupeře, nemá cenu z porážky dělat unáhlené závěry a je potřeba  hlavně náš mladý a málo zkušený tým připravit na poslední podzimní mistrovské utkání ve Svádově!

TJ VAŇOV vs. FK Neštěmice 1 : 9 (0 : 5)

sestava:                                                                   FOTO (RAJČE)

Kalina

Štěrba J., Maxa M., Mihulka, Krýsl

Zeman M., Černý D., Šimurda, Maxa V.

Poloprutský, Zeman J.

střídali:Šmejkal, Pošík, Novotný,  Doskočil, Nauš

branka: vlastní

Zápas řídil před výbornou diváckou kulisou p.Milan Košťál!

Další mistrovské utkání sehrají naši žáci v neděli 9.11. ve Svádově!

Výkop utkání je v 9:00 h. a sraz hráčů s rodiči je v 7:45 h. u benzinové stanice AGIP!!!

Od 11:00 se koná ve Vaňově na hřišti „dokopná“ pro naše fotbalisty a jejich rodiče !