Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mládežníci vyhráli v Neštěmicích 3:1

XVIII.kolo – II.třída (2010-2011) mladší žáci.

K dalšímu utkání mladší žáci vyrazili do Neštěmic na místní umělou trávu, kde jsme se střetli s „B“ –týmem domácích v přímém souboji o čelní pozice v naší mistrovské soutěžní tabulce.

Celé utkání se neslo v bojovném duchu, moc prostoru pro pohledné kombinace tentokrát nebylo a čekalo se, který z týmů udělá větší chybu, která povede k úvodnímu gólu.

Útoky se přelévali z jedné strany hřiště na druhou a více nebezpečných situací se odehrálo, především před hostujícím brankářem Kalinou, který v první půli nepůsobil moc jistě.

Ve 20´se v závaru před brankou domácích nejlépe orientoval Kuba Frank a s přehledem vsítil první branku utkání, která vyvolala u hostujících hráčů spontánní radost 0:1!

Radost trvala však pouze tři minuty. Domácí nás zatlačili před naší branku a po zaváhání celé obrany při obsazování hráčů se domácím  podařilo asi zaslouženě srovnat skóre.

Hra se opět vyrovnala a hráči obou týmů sváděli litý boj doslova o každý metr hřiště.

28´se opět radovali hosté, když bratrské duo Zemanových zahrálo parádně rohový kop.

Hoňáro  posadil Mírovi balón téměř na hlavu a ten s přehledem skóroval na 1 : 2!!

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí hráči, kteří uzamkli náš tým před svojí brankou a připravili si řadu šancí, které však obrana v čele s již výborným brankářem Kalinou, mnohdy i s notnou dávkou štěstí odvrátila.

Síly na obou stranách ubývaly, hra se zcela vyrovnala. Hosté se  dostávali do nebezpečných šancí a domácí si už nedávali takový  pozor na svá  zadní vrátka ve snaze o vyrovnání.

Rozhodující okamžik utkání nastal v 47´, kdy se v závaru před brankou domácích  opět nejlépe orientoval Kuba Frank a vsítil potvrzující branku našeho vydřeného vítězství 1: 3!!!

Domácí vrhli všechny síli do útoku a hosté vyráželi do zcela odkryté obrany k nebezpečným brejkům. Přes řadu šancí se už skóre neměnilo a hosté si připsali na konto cenné 3 body.

FK ČL Neštěmice „B“ vs. TJ VAŇOV 1:3(1:2)

zahajovací sestava:

Kalina – Krýsl - Pošík - Doskočil - Zeman M.- Šimurda - Zíma – Zeman J.

střídající: Poloprutský, Černý L. , Frank, Nauš, Novotný

střelci : Kuba Frank - 2x , Míra Zeman -1x

Zápas řídil za slunečného počasí  rozhodčí z OFS  p.Zeman.   FOTO  

V dalším zápase přivítáme ve Vaňově v neděli  29.5. tým FK ČL Neštěmice „C“!

Výkop utkání je v 15:00 !                       Sraz hráčů je v 14:15 v naší kabině!