Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladší žáci: Prostě paráda!! TJ Vaňov : TJ Spartak Tisá 6:1 (3:0)

6. 10. 2013

Prostě paráda!!

 

TJ Vaňov : TJ Spartak Tisá 6:1 (3:0)

 

V dalším zápase na domácím hřišti přivítali ml.žáci Vaňova soupeře z Tisé. Tisá sice figuruje se 3 body na konci tabulky, ale několik těsných proher a výhra na hřišti Libouchce dávaly tušit, že se bude jednat o těžký zápas. V kabině jsme si řekli, že budeme hrát nátlakový fotbal s konstruktivní rozehrávkou naší obrany a neustálým pohybem si říkat o míč.

         Od úvodního hvizdu jsme přebrali hru do naší režie a úvodní tlak byl korunován v 9. minutě brankou Radka Láchy, který se nejlépe zorientoval v závaru po rohovém kopu. Na další gól jsme čekali pouze 2 min., kdy zavěsil Vojta Budka po krásném přistrčení Dáni Bartošky. Na 3:0 zvýšil z blízka Lukáš Stehlík v 19. min. po chytré nahrávce Budky od brankové čáry. Do konce poločasu již skóre nezměnilo, i když se domácí borci dostali do několika dobrých příležitostí.

         Do 2. poločasu jsme šli s tím, abychom hned v úvodu neinkasovali, což se nám na rozdíl od Střekova podařilo. Měli jsme většinu času míč na našich kopačkách a všechny ošemetné situace na naší polovině řešila obrana ve spolupráci s brankářem Pavlem Traistou. Ve 49. minutě se po elegantním uvolnění prosadil Stehlík střelou ze 17 metrů, 4:0! Na 5:0 upravil Dáňa Bartoška po centru Stehlíka z levého křídla. V 56. minutě jsme bohužel inkasovali po propadnutí dlouhého míče za naší obranu. Skóre se ještě jednou měnilo a to po vlastním gólu obránce Tisé, který si Stehlíkův centr srazil do vlastní brány 6:1.

         Zápas se hodnotí velice dobře, neboť kluci udělali svým výkonem radost nejen přihlížejícím divákům, trenérům, ale především sami sobě. Hrají s nasazením a touhou hrát fotbal nikoliv nakopávanou a především vystupují jako tým, kde je jedno kdo a kolik dá gólů, ale jak je kdo pro tým prospěšný!

         V 8. kole zavítáme na horkou půdu Dubic, kde se pokusíme navázat na naší dobrou hru a vylepšit vzájemnou bilanci mezi týmy Vaňova a Dubic, kdy se zejména mužstvu dospělých dlouhodobě nedařilo v Dubicích bodovat!

 

Sestava: P.Traista  – J.Vacata, R.Lácha –  D.Bartoška, V.Budka, L.Stehlík F.Kunert , P.Šalanský (M.Bartoška)

ODKAZ NA FOTOGALERII ZE ZÁPASU