Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladší žáci na úvod prohráli s lídrem soutěže

 

XII.kolo – II.třída (2010-2011) mladší žáci.
 
Po zimní pauze a kvalitní zimní přípravě vstoupili do mistrovských soutěží i naši mladší žáci. Hned v úvodu jara jsme na domácím hřišti přivítali vedoucí tým z Libouchce, který za celý podzim ztratil pouhé dva body a díky složení svého týmu byl i v tomto utkání favoritem. Domácím patřila třetí pozice, když jako jediní oloupili lídra o body za vzájemnou remízu.
Utkání se vyvíjelo v duchu dvou zcela odlišných poločasů.
 V prvním poločase se po oboustranně bojovném průběhu podařilo domácím vsítit v závěru branky díky Mírovi Zemanovi a Martinovi Zímovi, čímž jsme hosty částečně zaskočili.
 Do druhého poločasu vstoupili však lépe hosté, kteří hned v úvodu vsítili kontaktní gól a postupem času jejich tlak a snaha o vyrovnání byla stále urputnější. Po zaváhání naší přetížené obrany se hosté dočkali vyrovnávající branky ve 40 minutě. Do vedení šli hosté v 50. minutě, když přehledné přízemní střele za střední vzdálenosti do naší svatyně nedokázali zabránit obránci ani brankář Kalina. Poslední gól do naší sítě v 54 minutě už jen pečetil zlepšený výkon hostujícího týmu ve druhém poločase, kdy nás s přibývajícím časem  přehrával ve všech herních činnostech.
 Domácí tým bojoval a hrál téměř na hranici svých možností, ale na starší a fyzicky vyspělejší tým z Libouchce to tentokrát bohužel nestačilo.
 
TJ VAŇOV vs. ČSAD LIBOUCHEC  2 : 4  (2 : 0)
 zahajovací sestava:Kalina – Pošík–Krýsl– Doskočil-Zeman M.– Šimurda -Zíma-Zeman J.
střídající: Černý D., Černý L.,  Poloprutský, Nauš, Novotný, Frank
branky : Zeman M. , Zíma
Zápas řídil za slunečného počasí rozhodčí z OFS  p.Zeman.
 V dalším utkání přivítáme v neděli 17.4. na domácím hřišti druhý týmtabulky MFK Ústí „C“.
 
Výkop je od 15:00 !                       Sraz domácích hráčů je v 14:00 v naší kabině !