Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladší žáci opět zvítězili, odvezli si 3 body ze Skorotic

29. 10. 2009

Vážení  příznivci našeho žákovského fotbalu,

v odložené dohrávce 7. kola soutěže mladších žáků jsme vyrazili do Skorotic, kde jsme za úterního podvečeru pod umělým osvětlením sehráli mistrák s místním týmem, který nás během celého zápasu udivoval hlavně velikostí a fyzickou vyspělostí svých hráčů.

V bojovném a ze strany domácích i hodně tvrdém utkání jsme se i díky podstatnému oslabení v sestavě dlouho nemohli dostat k naší pohledné kombinační hře, přesto se nám podařilo v první půli vsítit čtyři góly a do kabin jsme šli o poločase s nadějným výsledkem 4:1.

V druhé půli domácí hráli z kopce dolů a jejich územní tlak narůstal. Hosté hrozili z rychlých brejků, které jsme bohužel nedotáhli ke gólovému efektu a pak přišla chyba naší obrany, která znamenala poslední kousek naděje pro domácí tým na bodový zisk (4:2). Do konce chybělo pár minut a výsledek se nám díky maximální bojovnosti podařilo urvat!

„K nejlepším hráčům dnes patřil Honza Zeman - střelec dvou gólů a Ondra Krýsl, který zahrál solidně na předstoperu a se ctí se zhostil i role kapitána týmu.Ostatní hráči se také od zápasu s Ravelem zlepšili, což je příslibem pro poslední dvě bitvy, které rozhodnou o konečném umístění našich žáčků v podzimní tabulce.(Neštěmice,Trmice).

„Děkujeme hráčům„ – za bojovnost a snahu, která nás dovedla k dalším 3 bodům!!!

TJ SKOROTICE   vs.  TJ VAŇOV  2:4 (1:4) 

střelci:            2´,´20´´ .. Zeman Jan  /  15´..Doskočil  /  25´..Černý D.  -  7´a 53´….domácí

zahajovací sestava:

Kalina.

Maxa M., Maxa V., Krýsl, Pošík

Zeman J., Doskočil, Šimurda, Černý L.

Černý D.-st., Novotný

střídající: Štrympl, Šmejkal, Poloprutský

Zápas řídil před bouřlivými diváky a pod umělým osvětlením rozhodčí z OFS  p. Tachecí!

Poslední říjnový mistrák“sehrajeme v sobotu 31.10. na umělé trávě v Neštěmicích, proti místnímu B-týmu. Plánovaný výkop v 10:30 a sraz nejpozději v 9:45 před kabinami!

Příští týden trénujeme opět v pondělí a středu (16:00-17:15) z důvodu změny času ! 

VAŇOV do toho …….. 

„Soupeřů se nebojíme, dáme góly zvítězíme“ ....... hej-hej-hej !!!