Jdi na obsah Jdi na menu
 


mladší žáci přípravka - Smolný zápas ve Svádově

10. 11. 2008

„ Smolný zápas ve Svádově„

V posledním podzimním kole okresní soutěže mladších žáků jsme nastoupili za slunečného nedělního dopoledne na hřišti 4. mužstva tabulky.Do Svádova jsme přijeli s cílem odčinit matný výkon s Neštěmicemi a pokusit se poprat o poslední podzimní mistrovské body.

Řada hostujících hráčů nebyla zdravotně zcela v pořádku a na jejich výkonech se to určitě projevilo. Všichni hráči bojovali a svých starších soků se určitě nezalekli a přesto, že jsme obdrželi celkem laciné góly, bylo znát lepší nasazení a přístup k zápasu než v minulém kole.

Po úvodním oťukávání se hra přelévala z jedné strany na druhou.Domácí nás nachytali na švestkách“ hned při prvním standardní situaci ve 3´, kdy balón proplachtil  vysoko vzduchem přes celou bránu a zapadl za záda bezmocného brankáře Kaliny.

Poté patřilo 15 min. vaňovskému týmu, který zamkl domácí na jejich půli, ale z tlaku stojí za zmínku snad pouze nastřelená tyč Patrikem, jinak jsme se ke gólové koncovce nedostali. 

Domácí opět zahrozili v 23´kdy po zaváhání celé obrany a nedůsledném vyběhnutí gólmana jsme dostali druhý laciný gól.Do kabin se tak šlo po první půli za  stavu 2:0 pro domácí tým.

V počátku druhého poločasu se hosté opět ne zcela koncentrovali na hru („zřejmě už se viděli na dokopné“) a v 33´dostali  třetí branku.  Rozjetý domácí tým přidal po dalekonosné střele z přímého kopu gól na 4:0 a s hosty to vypadalo bledě.

Prapor hostujícího týmu zvedl jako správný kapitán Míra , který po samostatné akci v 49´dal výsledku konečnou podobu.

Po zápase se hráči rozloučili se svým fanklubem, který nás opět výrazně podpořil a přispěl spolu s domácími fanoušky ke skvělé sportovní atmosféře!

Přestože jsme body nezískali a zejména někteří starší hráči nezahráli dle svých možností, z důvodu nachlazení či nedůslednosti v soubojích o míč, najdou se i pozitivní věci:

Určitě jsme zabojovali a podali herně daleko lepší výkon než v minulém kole a pokud zlepšíme přes zimu defenzívu se střeleckou koncovkou a vyvarujeme se hrubých chyb, které normálně neděláme, múžeme na jaře být po Mojžíři i Svádovu zcela vyrovnaným soupeřem.

Celý náš mladý tým zaslouží za uplynulou sezónu velké poděkování a získaných 13.bodů je příslibem k chuti do tréninků v zimní přípravě i pro budoucí jarní mistrovskou sezónu !!!

TJ Svádov vs. TJ Vaňov 4 : 1 ( 2 : 0 )

sestava:                                                       FOTO (RAJČE)

Kalina, (45´ Černý st.)

Štěrba J., Maxa M., Mihulka, Krýsl

Doskočil, Zeman M., Šimurda, Maxa V.

Černý ml., Zeman J.

střídali:Šmejkal, Pošík, Novotný, Poloprutský, Nauš

branka: Zeman

Zápas řídil před výbornou diváckou kulisou rozhodčí z OFS pan Tachecí.