Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravka vybojovala první vítězství!!!

2. 5. 2008


                                                                                                                                                                                                                               

Vážení příznivci našich nejmenších fotbalistů,

sehráli jsme další z přátelských utkání, tentokrát v Libouchci na místním travnatém hřišti. Nastoupili jsme ve středu 30. dubna od 17:30 hodin, proti místní starší přípravce, která hraje okresní soutěž této věkové  kategorie na teplicku.

Na zápas se dostavilo 17 fotbalistů, ostatní byli omluveni z různých důvodů. Stále vítáme pro rozšíření kádru nové zájemce do mužstva,zejména ročníky 1997 / 1998, nejlépe kamarády Vašich synů. I s ohledem na to, že chceme přihlásit  od podzimu naše mužstvo do okresní soutěže mladších žáků !!! 

 Po dohodě s trenérem domácích jsme zvolili hrací dobu na 2 x 30 minut a rozestavění 1+7.  Zápas měl zcela vyrovnaný průběh.Útoky se přelévaly z jedné strany na druhou, ale obrany pracovali spolehlivě a někdy i se štěstím drželi bezbrankový stav. Za zmínku stojí nastřelená tyč  na brance domácích.

 Po útoku hostů a křižné střele Míry ve 23 min. jsme se ujali vedení 0 :1 .Po rozehrání hry se do poločasu už nic podstatného nezměnilo.Domácí byli otřeseni a hosté pečlivě bránily!

 Ve druhém poločase domácí kádr zúžily, dle momentálních schopností hráčů  přeskupily a hosté byli rázem pod trvalejším tlakem. Asi po 5 min. se hra opět vyrovnala a hosté vyráželi k nebezpečným atakům soupeřovi branky.

 V 14 min. druhého poločasu se míč, který vypadl našemu brankaři dokutálel ke zcela volnému útočníkovi domácích a ten k úžasu čtyř hostujících hráčů, kteří stáli poblíž něj, pohodlně rozvlnil naší síť. 1:1

 Hosté se rychle otřepali a útoky se opět přelévaly z jedné strany na druhou a bylo jen otázkou času na čí stranu se přidá štěstí a dá rozdílový gól.

 V 54. min. utkání centroval Míra na zadní tyč, kam nabíhali naši útočníci a k úžasu všech míč skončil v domácí brance 1:2

  Domácí vrhli síly do útoku, ale hosté díky maximální bojovnosti stav udrželi !!!

Dovolte mi pochválit kompletní mužstvo Vaňova za bojovnost i předvedenou hru, určitě tam bylo i to srdíčko a radost, že hrají za naše mužstvo.Myslím, že se nám tu tvoří dobrá parta!!! 

  Výkon i výsledek je příslibem do dalšího tréninku a do dalších utkání, které nás čekají minimálně 1x za 14 dní  (květen-červen 2008) !!!

Obrazek

ČSAD Libouchec - TJ VAŇOV  1:2 (0:1)    

zahajovací sestava: Sloboda, Krýsl,Maxa M., Maxa V.,Zeman M., Zeman J., Mihulka, Šimurda

střídali: Šmejkal, Šimic ,Nauš,Novotný, Poloprutský,Budka,Černý,Doskočil

Utkání řídil před bouřlivým publikem,bez problému, trenér hráčů Libouchce !

NEJBLIŽŠÍ UTKÁNÍ:   středa14.5. doma se Střekovem, výkop:17:00, sraz 16:15 v kabině !!!