Jdi na obsah Jdi na menu
 


Smolná prohra v Neštěmicích

9. 9. 2009

Vážení  příznivci vaňovské kopané,

v předehrávaném 11.kole okresní soutěže mladších žáků jsme nastoupili za slunečného,úterního odpoledne na horké neštěmické  půdě proti místnímu „C “ týmu.

Po neurovnané  počáteční hře, kdy hostům dělal  evidentě problém místní umělý a velmi rychlý povrch, se po řadě šancí domácím podařilo ve 12 min vsítit po zaváhání našich zadních řad, vedoucí gól utkání. Snahou hostujícího týmu bylo držet balón na zemi a pokusit se kombinací ohrozit branku soupeře. Často jsme měli problém s rychlostí domácích a se zpracováním míče na místním povrchu. Do kabin se šlo přes řadu gólových šancí po první půli za stavu 1:0 .

V úvodu druhého poločasu se hra přelévala od vápna k  vápnu a domácím se po  pohledné kombinaci na levém křídle podařilo vyšachovat hostující obranu a vsítit druhý gól. Hosté v zápětí přidali na tempu a útoky na branku domácích se valily jeden za druhým, ale díky špatnému zakončení jsme dlouho nedokázali vsítit kontaktní gól. Ve 46. minutě si za půlí přebral přesnou nahrávku Denis Černý a po sólu mezi domácími obránci se mu podařilo „angličanem“ odčarovat kouzlo domácí svatyně…..2:1. Až do konce utkání se domácí evidentně báli o výsledek, ale hostům se bohužel přes řadu šancí už nepodařilo nepříznivý stav gólově vylepšit. 

Remíza by byla asi spravedlivější, ale účinná koncovka nás v úterý bohužel zradila.

Předvedená hra je příslibem do dalších zápasů a tréninků. Musíme zapracovat na zlepšení fyzických a rychlostních parametrů u našich hráčů a také na práci s balónem!

FOTO

FK Neštěmice „C“ vs.  TJ VAŇOV  2:1 (1:0)

zahajovací sestava:  

 Kalina

Maxa V.,Maxa M., Krýsl ,Pošík,

Zeman M., Šimurda, Mihulka

Poloprutský, Černý D. , Černý L.

střídali:Šmejkal, Novotný, Zeman J., Štrympl, Doskočil, Nauš

branka: Denis Černý-st.

Zápas řídil před výbornou diváckou kulisou rozhodčí z OFS p.Tachecí!

V dalším mistrovském utkání ( neděle 13.9. ) přivítáme doma

Hraničář Petrovice ! 

Výkop utkání je v 15:00 h. a  sraz hráčů je okolo 14 h. v naší kabině !!!