Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST ŽÁCI: Prohráli jsme, ale … !!

27. 9. 2015

Prohráli jsme, ale … !!

TJ  Dubice : TJ Vaňov 3:1 (0:0)

 

         V dalším mistrovském zápase jsme zajížděli do v celém okrese neoblíbených Dubic. Zápasy všech věkových kategoriích jsou tu vždy nervózní a tamní pažit je letos v obzvláštně vysoké „kvalitě“. Bohužel do zápasu jsme nastoupili opět v deseti hráčích.

         Od úvodního hvizdu jsme se i přes nekvalitní hřiště snažili o kombinační hru, což se nám poměrně dařilo. Ovládli jsme střed pole, ale v prostoru kolem soupeřova vápna jsme se jen těžko prosazovali a to především díky hráči s číslem 5, který i naše nejvyšší hráče převyšoval o hlavu a minimálně 10 kg a tak určitý respekt našich hráčů menšího vzrůstu byl pochopitelný. Během prvního poločasu jsme měli nakonec více šancí, ale penaltu ani ostatní „loženky“ jsme neproměnili.

         Po 6 minutách 2.poločasu jsme se střelou Kuglera z 18 metrů ujali vedení. Nejen početní, ale i fyzická převaha domácích se postupně začala projevovat a našim borcům pomalu docházely síly. Toho hráči Dubic využili a 3 góly otočili skóre ve svůj prospěch.

         Je těžké hodnotit takový zápas. Co máme kluků říct, když po dodatečném prozkoumání zápisu zjistí, že u hráče číslo 5 je uveden ročník narození 2004 a u 11 je 2006, což je při prohlédnutí fotek minimálně úsměvné!

        

 

Traista P.

 

Berger L.M.O.    Budka V.   Vacata J.   Novák M.

 

Gašpar D.           Stehlík L.            Kugler J.             Vysypal M.

 

Žejdlík J.

 

http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/TJ_Dubice_Tj_Vanov_U15_3_1_0_0/