Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST ŽÁCI: Vybojovali jsme důležité 3 body

25. 10. 2015

Vybojovali jsme důležité 3 body

TJ Vaňov : Tj Chlumec 2:1 (2:0)

 

         V rámci 10. kola jsme přivítali na našem pažitu celek TJ Chlumec, který na nás v tabulce II. třídy ztrácel 4 body. Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání, ale těšili jsme se, protože herní projev Chlumce patří k těm fotbalovějším.

         Od úvodního hvizdu jsme se snažili o kombinační hru s postupným útokem. Hned ve 3. minutě nás uklidnil gól Stehlíka, který se proháčkoval středem hostující obrany a bombou rozvlnil síť chlumecké svatyně. Následně se hra odehrávala především ve středu pole a byla plná osobních soubojů. V 19. minutě po jednom z nich Budka rozehrával přímý kop 10 m za naším vápnem, zareagoval na Stehlíkův náběh a krásným pasem ho poslal do brejku, ten si s ním dokázal zkušeně poradit a z úhlu zvýšil na 2:0! Potom se začali hosté postupně prosazovat v osobních soubojích na naší polovině hřiště, ale s rohovými kopy a centry z přímých kopů, jsme si i přes značnou výškovou převahu soupeře dokázali vždy poradit. Ve 28. minutě bohužel Žejdlík nedokázal střílený přízemní centr nasměrovat mezi tři tyče a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

          Do 2. poločasu nastoupili kluci koncentrovaní a připravení na očekávaný tlak hostů. Hra se opět přelévala na obě strany, ale ani jedno mužstvo si nedokázalo vytvořit 100% gólovou šanci. Skóre se tak změnilo až v poslední minutě, kdy hosté z penalty snížili na konečných 2:1.

         Náš výkon ještě nebyl zdaleka ideální, ale již se chvílemi objevují v naší hře prvky, se kterými musíme být spokojení. Nezanedbatelným pozitivem byla i chuť do hry, která byla vidět na všech našich hráčích.

Již ve středu 28.10.2015 od 10:00 hod. přivítáme v přímém souboji o 4. místo FK Jiskru Velké Březno.

 

sestava:

P.Traista

 

L.M. Berger        V.Budka    J.Vacata             M.Novák

 

J.Žejdlík              L.Stehlík             D.Mendlová                 D.Bartoška

 

J.Souček            M.Bartoška

 

http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/Tj_Vanov_U15_TJ_Chlumec_2_1_2_0/