Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: V devíti jsme vydřeli 3 body!!

V devíti jsme vydřeli 3 body!!

TJ Dubice : TJ Vaňov 0:2 (0:1)

 

         Do Dubic se již tradičně nikomu nechce, my jsme tam navíc jeli pouze v devíti hráčích a s vědomím, že za domácí nastoupí na výjimku ze svazu opět dva starší hráči, kteří by se svými tělesnými parametry patřili k nejvyspělejším i v kádru týmu mužů. Na důležitosti zápasu dával fakt, že se jednalo o přímý souboj o 2. místo v tabulce neboť domácí na nás ztráceli pouze 2 body!

       Nastoupili jsme v rozestavění 3-4-1 se snahou o vykrývání prostoru a o rychlý protiútok po zisku míče. Hra se odehrávala především ve středu pole a první větší vzruch přinesla 22. minuta, Novák po svém konstruktivním obraném zákroku vyvezl míč k půlící čáře a ideální průnikovou nahrávkou našel Stehlíka a mohli jsme se radovat - 0:1! Do přestávky jsme mohli vést již 2:0, ale Stehlík svojí individuální akci neproměnil.

         Vstup do 2. poločasu jsme měli excelentní a po akci Budka – Stehlík jsme šli do dvoubrankového vedení. Následně u našich hráčů uspokojených dosavadním průběhem zápasu výrazně klesla koncentrace a domácí se dostali do hry. Několikrát ohrozili Traistu v naší brance, a když ho ve 47. minutě překonali, stačil Novák na naší brankové čáře včas zakročit a uklidit míč na roh. To bylo pro nás dostatečné varování a od této chvíle jsme to byli my, kdo diktoval průběh utkání, vytvořili jsme si několik šancí, ale skóre zápasu se již nezměnilo.

         Takováto výhra se cení, ale již se všichni těšíme do Libouchce, kde snad na kvalitním povrchu a s dostatkem hráčů předvedeme výkon, který bude znamenat zisk nejen 3 bodů, ale i hru plnou fotbalovosti a radosti ze hry.

 

sestava:

P.Traista

D.Mendlová       J.Vacata             M.Novák

L.M.Berger        L.Stehlík       V.Budka       J.Žejdlík      

 M.Husák

 

 

 

foto: http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/TJ_Dubice_Tj_Vanov_U15_0_2_0_1/