Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Bod jsme si minimálně zasloužili

11. 6. 2017

 

Bod jsme si minimálně zasloužili

TJ Vaňov : TJ Chlumec 3:5 (1:3)

 

         V posledním domácím zápase této sezóny jsme na našem krásně připraveném pažitu přivítali TJ Chlumec. V případě vítězství jsme pomohli pomýšlet i na konečné 4. místo ve II. třídě.

         Zápas jsme zahájili parádně a již v 5. minutě Stehlík po nahrávce Žejdlíka střelou z 20 metrů vstřelil úvodní gól zápasu. Za 2 minuty již bylo srovnáno, když náš obránce nepochopitelně „namazal“ soupeřovu útočníkovi. Následně hosté převzali otěže zápasu a nepouštěli nás do kombinace. Jejich tlak byl zúročen hned ve 12. minutě, když jsme nechali při rohu naprosto nerušeně zakončit hostujícího hráče - 1:2.

V následných minutách jsme opustili od postupného útoku a zakládání útočných akcí jsme řešili dlouhými výkopy brankáře Traisty. Bohužel opět u nás nestálo potřebné štěstíčko a Stoklasa pouze rozezvučel břevno soupeřovi svatyně. Když už jsme získali i herní převahu přišla přísná penalta po souboji Budky s Pickem a bylo to 1:3.

         Po přestávce jsme začali aktivně a ve 38. minutě Budka z přímého kopu snížil na 2:3. V následných minutách jsme měli více ze hry, ale zajímavé střely končily mimo, navíc Stoklasa opět rozezvučel brankovou konstrukci. Ve chvíli, kdy náš tlak gradoval, jsme chybně rozehráli na půlce hřiště, čehož soupeř využil a po brejku to bylo 2:4. Nic jsme nezabalili a v 68. minutě Vacata po kombinaci s Bartoškou ranou z hranice velkého vápna snížil na rozdíl jediného gólu. Veškerou naději na vyrovnání nám vzala 70. minuta a prapodivná rozehrávka od naší branky, kterou útočník soupeře zachytil a uzavřel účet zápasu na 3:5!

 

sestava:

                                              P. Traista

 

 

D. Bartoška        M. Novák            V. Budka            J. Souček

 

L. M. Berger       D. Mendlová      L. Stehlík            J. Vacata      

 

      J. Žejdlík ml.      M. Majtínek (V. Stoklasa)

 

 

fotky:   http://tj-vanov-u15.webnode.cz/news/tj-vanov-tj-chlumec1/