Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Chceme vůbec vyhrát?!

30. 10. 2016

Chceme vůbec vyhrát?!

TJ Vaňov : TJ Chuderov 3:6 (1:3)

 

         Po dvou porážkách v minulých zápasech nám bylo jasné, že pokud opět zaváháme, tak se nám téměř nedostižně vzdálí čelo tabulky. Soupeře na získání sebevědomí jsme neměli zrovna ideálního, neboť Chuderov v předchozích třech venkovních zápasech získal 9 bodů při skóre 21:3!

         Do zápasu jsme doslova vlétli a hned v 15 sekundě Stehlík prověřil hostujícího gólmana, který jeho střelu vytlačil na roh. Do 8. minuty jsme to byli my, kdo měl optickou převahu. Pak bohužel naprosto nepochopitelně vhodil náš obránce míč na střed hřiště a pro hosty už problém otevřít účet utkání. Naštěstí netrvalo dlouhou a kanonýr posledních zápasů Souček se po rohu prosadil – 1:1! Po vstřeleném gólu jsme paradoxně vyklidili střed pole, za což jsme pykali hned v minutě 23. – 1:2, v 26. minutě soupeř po rohu nastřelil tyč, a aby se nám šlo ještě radostněji do kabin, nechali jsme si ve 32. minutě vstřelit třetí gól!

         Do 2. poločasu jsme udělali určité změny v rozestavení, což přineslo rychlé Stehlíkovo vyrovnání po téměř identických akcích ve 39. a 40. minutě. Bohužel jsme po 5 minutách soupeře sami dostali do hry po neskutečné minele našeho stopera, který netrefil křižný přízemní centr – 3:4! v 57. minutě jsme inkasovali pátý gól a to z penalty. Následně jakoby se naši hráči konečně probudili a začali si vytvářet „tutovky“ – v 60. minutě Stehlík z brejku přeloboval s brankářem i bránu, o tři minuty později Berger napálil tyč a vrchol zmaru přišel v 65. minutě, kdy Žejdlík z malého vápna nedal! A tak to byl opět soupeř, který se mohl radovat z gólu a to v poslední minutě zápasu po závaru před naší brankou.       

         Hráčům nelze upřít určitou snahu, ale je nutné vyvarovat se individuálních chyb vyplývajících z nedostatečné koncentrace na výkon a hlavně vrátit se ke kombinační hře a ne provozovat tuhle nehoráznou nakopávanou! V dalším kole zajíždíme do Proboštova, který doma vystavěl nedobytnou tvrz a ze tří zápasů má 9 bodů a skóre 28:2!!

 

sestava:                              P. Traista

 

M. Novák           J. Vacata            J. Žejdlík

 

V.Budka              D. Mendlová

 

M. Husák                     L. Stehlík                 J. Souček ml.             

                   L. M. Berger                M. Černý (M. Novotný)

fotky ze zápasu :

http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/Tj_Vanov_U15_FK_Chuderov_3_6_1_3/