Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Další zklamání!

29. 2. 2016

Další zklamání!

 

         V neděli 21.2. nás čekal v Říčanech poslední futsalový turnaj této sezóny.

Do Říčan jsme odjížděli s vírou, že naši hráči udělají maximum, aby odčinili nepovedený turnaj ze Zbuzan.

 

TJ Vaňov – TJ Spartak Hrdlořezy                  1:3

S Hrdlořezy jsme se letos potkali již potřetí a opět jsme se vítězství nedočkali. V zápase jsme měli minimálně stejně příležitostí ke skórování jako soupeř, ale v zakončení nám chyběla rychlost a potřebná agresivita. Naší jedinou branku vstřelil v poslední minutě po sólové akci Stehlík.

 

TJ Vaňov – TJ Sokol Veltěž                            1:1

Pokud jsme chtěli mít reálnou šanci na postup do velkého semifinále, museli jsme zvítězit, ale to samé platilo i pro našeho soupeře, který vstoupil do zápasu aktivněji a šel do vedení ve 3. minutě. Nám se podařilo vyrovnat v 8. Kulhánkem, který zužitkoval Stehlíkovu přihrávku z křídelního prostoru.

 

TJ Vaňov – FK Říčany                                    0:2

Proti účastníkovi krajského přeboru jsme podali i přes absenci vstřelené branky náš nejlepší výkon na turnaji.

 

TJ Vaňov – TJ Vltavan Chvatěruby      2:3

Skóre malého semifinále otevřel již ve 20 sekundě po průniku Stehlík, ale během minuty bylo vyrovnáno. Ve 3. minutě nám Stehlík střelou z pravého křídla opět vrátil vedení, ale bohužel se opakovala situace z úvodu zápasu a soupeř během minuty vyrovnal. O naší prohře rozhodla 6. minuta, kdy soupeř zachytil naší rozehrávku na půlící čáře a po přečíslení udeřil.

 

TJ Vaňov – SK Podlipan Přišimasy      1:0

V zápase hanby o to nebýt poslední jsme zvítězili gólem Kulhánka ze 4. minuty, kdy střelou z 8 metrů rozvlnil soupeřovu síť.

 

 

Náš předvedený výkon na turnaji je velkým zklamáním. Čekali nás mimo Říčan soupeři okresních soutěží, tak jsme očekávali boj o medaile. Bohužel jsme se prezentovali bezkrevným výkonem bez jakékoli snahy poprat se o úspěch. Hráči by si měli uvědomit, že to co předvedli, byla pěkná podpásovka rodičům, kteří jedou takovou dálku, aby je podpořili, a následně jsou nuceni koukat celé odpoledne na neskutečně trapný výkon!!

 

Sestava:    Traista P. – Novák M.,  Vacata J., Kulhánek J.J., Stehlík L., Berger L.M.O., Mendlová D.