Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Paráda! V 8 hráčích jsme rozstříleli Trmice

Paráda! V 8 hráčích jsme rozstříleli Trmice

TJ Vaňov : MSK Trmice 5:1 (2:0)

 

          V prvním domácím zápasu této sezony nás čekal nepříjemný soupeř z Trmic, který se prezentuje technickou hrou a dobrým pohybem. Bohužel se k zápasu dostavilo vlivem několika faktorů pouze 8 hráčů. I přesto jsme nechtěli slevit z původního plánu, který znamenal zisk 3 bodů. Rozhodli jsme se pro rozestavení se třemi obránci a čtyřmi záložníky. Taktika zněla jasně, hrát v bloku a spoléhat se na protiútoky v podání středových hráčů.

         Kluci do zápasu vstoupili zodpovědně a po chvilkovém oťukávání jsme udeřili, ve 4. minutě Budka krásnou kolmicí našel na středovém kruhu Stehlíka, který se prohnal obranou hostů a zavěsil. Ještě větší klid do našich řad dodala 7. minuta a Stehlíkova bomba z 20 metrů, jež znamenala naše vedení 2:0! Našim borcům postupně začali docházet síly, ale díky snaze o kombinaci a držení balónu jsme soupeři dovolili pouze jednu ošemetnou situaci před naší bránou, kterou s přehledem zlikvidoval Traista. My jsme také nedokázali ani jednu z našich nadějných šancí proměnit, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

         Do 2. poločasu jsme opět vstoupili skvěle, když Žejdlík uklidil Stehlíkův přízemní centr do svatyně hostů – 3:0! Ve 42. minutě se konečně po několika slibných šancích prosadil Kugler, který po Stehlíkově nahrávce zvýšil již na 4:0. Následně kluci trošku polevili v koncentraci, což bylo dáno především úbytkem fyzických a sil a hosté zaznamenali čestný úspěch, když přízemní centr prošel naším malým vápnem až k útočníkovi Trmic – 4:1. Poslední slovo v zápase měli opět domácí, v 56. minutě se napřáhl Kugler a jeho střela rozvlnila síť – 5:1!

         Musíme klukům zatleskat za předvedený výkon, ve kterém si dokázali sáhnout až na dno svých sil a praktikovali i v osmi lidech styl hry, jaký po nich požadujeme.

 

Sestava:

P.Traista

 

L.M. Berger        V.Budka              M.Novák

 

J.Žejdlík              L.Stehlík             J.Kugler              J.Souček