Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Po drtivé herní dominanci povinné vítězství

Po drtivé herní dominanci povinné vítězství

SK Březiny / FK Jílové - TJ Vaňov 0:14 (0:6)

 

         K dohrávce 4. kola jsme jeli až do Březin, kde nás čekal v krásném sportovním areálu zápas proti sdruženému týmu SK Březiny / FK Jílové.

Domácí uzavírají tabulku II. třídy a věkový průměr jejich hráčů o 1,25 roku nižší než náš znamenal, že cokoliv než tříbodový zisk by byl obrovským zklamáním.

         Hráči měli za úkol praktikovat kombinační hru a po případné ztrátě míče okamžitě přejít na celoplošný repressing. Do první 100% šance jsme se dostali již ve 20 sekundě hry, ale trestuhodně jsme nedali. Naštěstí již o minutu později nás Stehlík uklidnil proměněnou penaltou a začaly střelecké manévry většinou po rychlých nápaditých kombinacích.

         Výsledek napovídá tomu, že se naši hráči ani moc nezapotili, ale opak je pravdou. Nutno v tomto zápase vyzvednout maximální snahu o hru v plném tempu až do závěrečného hvizdu, což v zápasech, kdy o poločase vedete jasným rozdílem šesti gólů, není standardem!

         Škoda, že již podzimní část sezóny skončila, neboť až poslední dvě kola se herní projev přiblížil tomu, na čem v tréninkových jednotkách pracujeme.

 

 

 

sestava:                                M. Černý

 

J. Vacata   V.Budka    M. Novák  J. Žejdlík ml

 

P. Traista             L. Stehlík            D. Mendlová      D. Bartoška

 

L. M. Berger       M. Novotný

 

foto ze zápasu: http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/SK_Breziny_FK_Jilove_-_Tj_Vanov_U15_0_14_0_6/