Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Série špatných výkonů pokračuje!

Série špatných výkonů pokračuje!

FK ČL Neštěmice : TJ Vaňov 10:0 (4:0)

 

         Před utkáním 5. jarního kola v Neštěmicích, které pro jarní část sezóny vyměnily realizační tým a zápasy hrají s hráči nastupujícími i v krajském přeboru, jsme doufali ve zvýšenou motivaci našich hráčů a výrazné zlepšení herního projevu. Bohužel den před utkáním jsme se dozvěděli, že se k zápasu nedostaví dvojice Budka a Bartoška. Naštěstí díky vstřícnosti domácího trenéra jsme mohli nasadit Vencu Strádala, který s námi v posledních týdnech absolvuje páteční tréninky.

         Do zápasu jsme měli nastoupit se snahou o zodpovědný týmový výkon založený na kombinační hře. Bohužel to bylo asi jen přáním trenérů a ne hráčů, kteří si v podstatě na hřišti dělali, co chtěli, a tak poločasová prohra 0:4 byla ještě přijatelná.

         Naši fanoušci očekávali ve 2. poločase výrazné zlepšení naší hry, jaké jsme předvedli v minulých dvou zápasech, ale doufali marně. Pokračovali jsme v mdlém výkonu a hráči od kterých se očekával impuls a povzbuzení svých spoluhráčů, se utápěli v sólování a nejevili jakoukoli ochotu zapojit se do defenzivní části hry.

         Obdržené góly odpovídají dění na hřišti a to ještě můžeme děkovat brankáři Traistovi za jeho výborný výkon, když zlikvidoval minimálně šest další „tutovek“. Pochvalu si zaslouží i Jarda Souček, který na levém obránci předvedl bojovný energický výkon a Domča Mendlová, která z pozice stopera výborně četla hru, dokázala včas vystoupit do otevřeného prostoru a po zisku míče konstruktivně rozehrát.

         V neděli 28.5. nás od 10:00 hod. v domácím prostředí čeká Libouchec a snad konečně potěšíme naše fanoušky.

        

 

sestava:

                                                         P. Traista

 

M. Novák  D. Mendlová      V. Strádal ml.       J. Souček ml.

 

L. M. Berger       J. Vacata            L. Stehlík              M. Novotný

 

            M. Majtínek      J. Žejdlík ml.

 

 

 

fotky: http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/Fk_CL_Nestemice_-_Tj_Vanov_U15_10_0_4_0/