Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Soupěř byl výrazně lepší!

Soupěř byl výrazně lepší!

TJ Vaňov : TJ Mojžíř 1:4 (0:1)

 

         Zápas 2. kola nadstavbové části TJ Vaňov vs. TJ Mojžíř měl rozhodnout, zda si domácí udrží šanci bojovat o titul, nebo si hosté v tabulce vytvoří 4 kola před koncem jedenáctibodový náskok rovnající 99% jistotě vítězství II. třídě UL. Hosté po zkušenosti z minulého utkání, kdy jsme je na jejich pažitu porazili 4:2, nechtěli nechat nic náhodě a poprvé na jaře povolali nejlepšího střelce podzimní části D. Halušku, který na jaře hraje v rámci střídavých startů za FK Neštěmice.

         Od prvních minut nás Mojžíř svou rychlostí a kombinací dostal pod tlak, díky kterému šel do vedení již v 10. minutě, když se po naší hrubé chybě prosadil střelou z 10 metrů. Dalším gólům v naší síti zabránil pozorný Traista a jednou ho na brankové čáře zastoupil Vacata. Naší jedinou šancí bylo břevno po dalekonosné střele Budky.

         V domácí kabině o přestávce po dlouhé době hráči dostali pořádný „kartáč“ a byla zdůrazněna potřeba plnit především úkoly na svém postu a ne si dělat na hřišti co se mi zlíbí. Od začátku 2. poločasu jsme se dostali do hry a byli schopni i kombinovat. Bohužel ve 42. a 47. minutě jsme inkasovali po špatné komunikaci mezi bránícími hráči a bylo prakticky po zápase. Po kolmici Kulhánka Stehlík dokázal snížit na 1:3, ale byla to jen naše labutí píseň. Čtvrtý gól jsme pak inkasovali 2 minuty před koncem utkání.

         Prohrou jsme si zkomplikovali i boj o 2. místo, protože Dubice kam zajíždíme v příštím kole, na nás ztrácejí pouze 2 body.

 

foto: http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/Tj_Vanov_U15_TJ_Mojzir_1_4_0_1/